Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes ultrahangon, meglehet...

18 hetes ultrahangon, meglehet biztosra állapitani, hogy a baba kislány vagy kisfiú?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 19:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem végig nem tudták megmondani, mert nem olyan fekvésben volt. Pedig, volt amikor kiküldtek sétálni, vagy az orvos egy kicsit megpróbálta arréb tuszkolni, de csak amikor kibújt, akkor tudtuk meg, hogy kislány. Azért volt olyan szégyellős.

EGyébként szerintem a többdimenziós ultrahangon nagy rá az esély, a hagyományos TB-sen egyáltalán nem biztos, hogy látni fogják.

2010. ápr. 28. 19:11
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Minden a baba fekvésétől függ.

Mi is a szülőszobán tudtuk meg a nemét, pedig 4D-n is voltunk.

2010. ápr. 28. 19:19
 3/13 anonim ***** válasza:
67%

Nekem aztondták a 18 hetesen,hogy kislány, de azért még ne híreszteljem a városba! Hát apa megtette helyettem!De végülis bejött! Szerintem nem csak attól függ, hogy a pici mutatja e magát, hanem, hogy mekkora az UH-os gyakorlata!

Mit mondtak a tiéd mi lesz?

2010. ápr. 28. 19:19
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem mindkettőt megmondták és meg is mutatták ugyhogy én is láttam:-)

El is találták mindkettőt!

2010. ápr. 28. 19:40
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 18+3 naposak vagyunk pár napja voltam uh,hasi ultrahangon úgy látta a doktornőm,hogy kislány de nem volt benne biztos és gyors a hüvelyin is megnézte de addigra összezárta a lábacskáit,úgyhogy nem tudjuk még mi lesz.Engem mindig 4D ultrahangon néz a dokim.(Babamozit kértünk és minden alkalmat felvesznek dvd-re ezért van , hogy 4D uh néz mindig)Nekünk az első baba lesz, az a lényeg , hogy egészséges legyen.(Én kicsit a lányka felé húzok:) Jó babavárást és könnyű szülést neked!

2010. ápr. 28. 20:29
 6/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok köszi a válaszokat!Hát azt mondta az orvos,hogy ő fiúnak nézi.De nem volt benne biztos!Már van két fiam,úgyhogy én bizakodtam az ultrahangig hogy talán össze jön,de hát akkor lehet mégis csak az orvosnak lesz igaza,és fiam lesz ismét!Bár teljessen más a terhességem,mint a másik kettővel volt,most minden lehetséges rosszul létem volt eddig.Kivános nem vagyok,bár egy ideig a hideg colán kívűl nem ittam semmi mást meg!

Sokan azt mondják,kislányom lesz,hát majd talán a legközelebbi ultrahangon többet tudunk majd!

Jó baba várást nektek és én is kívánok nektek könnyű szülést!

2010. ápr. 28. 20:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
általában meg tudják mondani biztosra, de azért vannak kivételek. Mondjuk a te esetedben, nagyon valószínű, hogy ha fiút mondanak, akkor fiú, mert azt mindig biztosabban látják. Még ha lányt mondanak, az jobban lehet később fiú, mint fordítva. De az a tuti amikor megszületik! Én is kislányt vártam, és a doki szerint fiú, max csak 18 éves kora után lehet majd lány... De hát a remény vész el utoljára...(-:
2010. máj. 2. 17:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem 16 hetesen a hagyományos ezer éves ultrahangon megmondta a doki hogy lányom lesz.
2010. máj. 2. 19:43
 9/13 anonim ***** válasza:
22. héten is csak annyit mondtak, h hááát talán nem fiú...
2010. máj. 2. 20:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem 16 hetesen már meg tudták volna mondani, de nem akartuk előre tudni. Az utolsó UH-n a doki hangosan a fejünkhöz vágta: "Annyi szülő akarja megtudni a gyereke nemét, maguk nem akarják tudni, ő pedig olyan szépen mutatja magát, ÜVÖLT A NEME!" :) Másnap reggel megszültem az én drága kislányomat. Szóval ha szétteszi a lábait, már a 16. héten 2D-n is lehet látni.
2010. máj. 3. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!