26 hetesen plusz 6 kilónál tartok! Sok ez?
Figyelt kérdés
3. baba, elsőnél 9 másodiknál 6 kilót híztam ami a 6 hetes kontrollra el is tűnt, viszont túlsúlyom van plusz 10 kiló, 160 cm vagyok 54 a versenysúlyom és az itthon töltött évek miatt egy már jó ideje sajnos 64 vagyok, ennyivel estem most teherbe, a dokim azt mondta a végégig legyen megint +6 mint a másodikkal, de más most ennyit híztam, nagyon sok?2014. máj. 30. 15:17
1/7 anonim válasza:
Én mint túlsúlyos nő nem szólhatok meg senkit... :) Az első babámmal 9 kilót híztam, most a másodiknál 20. hétben járok és plusz 1 kilót híztam. Szerintem 26 hetesen sok a 6 kiló mert még csak most jön a java. Most kezd el gyarapodni a baba stb... de nem törvényszerű hogy még 10kiló rád jön.
3/7 anonim válasza:
Én 8kilónál járok, 25hetesen, 1. baba, nekem azt mondta a védőnő,h a 15kg is belefér. Én 61kg-mal kezdtem. De igazából a hasamon és a mellemen kívül nem sok helyre híztam...
4/7 anonim válasza:
Sok, de amíg nincs belőle bajod ne zavarjon, mert le fog menni tudod te is. Első fiammal 8kgt híztam, szüléssel a dupláját leadtam. A másodikkal már 14kgnál tartok 36 hetesen.
5/7 anonim válasza:
Én a 28-dik hétig híztam 12 kg-ot. Utána már semmit.
6/7 anonim válasza:
Jaj ne ijesztgessétek már szegényt. Nem sok a 6 kg, persze mint nálad is figyelembe kell venni, hogy van egy kis többleted. Én az elsőnél és most a másodiknál is 55-56 kgval kezdtem. Most vagyok 62, ma kezdem a 25. hetet. Pont ennyit híztam az elsőnél is, ilyen idősen. A végén 12 kg pluszom volt ami a szülésnél le is ment 1 kg plusszal jöttem ki. És én is mint valamelyik előttem szóló az utolsó időben (amikor elvileg sokat kellett volna hízni) nem igazán híztam.
Ha téged zavar, hogy ennyit híztál, akkor figyelj egy kicsit a táplálkozásra. Egyél sokszor keveset és igyál sokat legalább 2,5 litert egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!