30 hetesen plusz 8kiló. Ti diétáznátok?
Figyelt kérdés
Második terhességem, kisfiammal összesen híztam 9kilót. Amúgy is túlsúlyos vagyok, kisfiammal végig zabáltam, töményen cukrot-csokit-péksütit mégis csak 9et híztam.
Most kislányt várok, nem eszem sokat, édességből is keveset eszek mégis itt tartok már.
Diétázzak? Vagy ne foglalkozzak vele?
2014. aug. 7. 10:32
1/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele szerintem. Jó az 5.csokit ne edd.meg , de semmiképpen ne diétázz!
2/5 anonim válasza:
Miert kéne diétaznod ?még benne vagy a minimum súlyba azert persze ne zabálj de mások 30 kg híznak na az durván sok!
3/5 anonim válasza:
A kisfiammal 9kg jött fel, a kislányommal 11. Mindkét gyerekkel visszament az eredetire szoptatás alatt. Én ezen nem paráznék, még akkor sem, ha az eredeti súlyod sem az ideális tartományban van.
Főleg, hogy most azt írod, hogy oda is figyelsz arra amit eszel. Ennél többet nem tehetsz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Úgy örülök, hogy ti nem kaptatok szívinfarktust a 8 kiló láttán, nem úgy mint a védőnőnk... Az agyamra megy, már 6 kiló hízásnál közölte hogy diétázzak... Úgy nézett rám mint a véres rongyra...
2014. aug. 7. 15:18
5/5 anonim válasza:
Nem ertem miert mert az enyem azt mondta,h havonta 1,5kg-ig benne van a normalba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!