Ti hova mentetek 4D-s ultrahangra és hány hetesen voltatok? Mennyibe került, kb hány percig tartott és miket kaptatok?
Mi Pécsen a Hepinet rendelőben voltunk 4d-n a 32. héten. Aggódtam is, hogy nem sok mindent fogunk látni, de szerencsénk volt, nagyon szép képek készültek, jó lett a felvétel is, az elején nem takarta magát a babánk, a végére már felhúzta a lábait is :)
20 percig tartott, 2 db nyomtatott képet kaptunk, dvd-n megkaptuk a 20 perces felvételt, plusz a képeket is. 9900 ft-ot fizettünk, ez az alapcsomag volt. Nagyon megérte, elégedettek voltunk :)nagyon jó élmény volt :)
Szia
mi a babaviziora mentunk obudara. 1ora volt,teljes kivizsgalas es babamozi
Kaptunk egy kinyomtatott kepet amit mi valasztottunk,megkaptul dvd-n az egesz felvetelt,es kaptunk egy netes jelszot ahova feltoltottek az osszes kepet ami keszult,es le tudtuk onnan szedni.. igy az egesz csalad latja,plusz onnan is ki lehetett nyomtatni. 6500.- volt. 17hetesen mentunk,megmondtak,hogy kislany.
20hkm
Szia!
Mi Mohácson voltunk. 27 hetes voltam amikor mentünk, 4 db nyomtatott képet kaptunk. Az egész uh-ot dvd-n. Az uh kb. 45 perces volt. Nagyon kedves volt a doktor úr, nagyon meg voltam vele elégedve, az első 10 percben a baba méreteit, szerveit, szerveinek működését nézte. Teljesen megnyugtatott, hogy minden rendbe egészséges babánk lesz. A nemét kb. a 33. percben sikerült elcsípni, kisfiút várunk.
Ha vissza pörgethetném az időt, biztos, hogy a két lányommal is elmennék 4D-re.
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!