Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen 1,5 kg plusz az sok?

18 hetesen 1,5 kg plusz az sok?

Figyelt kérdés
Sokan meg 25 hetesen sem hiztak egy kg sem. A baba sulya ilyenkor meg 160 g korul van akkor a tobbi az rajtam van?:)

2014. júl. 25. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Havonta 1,5kg az deális nem sok azert mert masok nem hiztak semmit attól még neked lehet!!amúgy meg van aki 8at hízik addig az sok..de azt is meglehet még allitani,h a vegere nem hizzon el..
2014. júl. 25. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
nem, nem sok! Én 12 hetes vagyok, és kb. 3nál járok. De ez engem nem zavar.Mondjuk ikreket várok, :)
2014. júl. 25. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:
A baba súlyához számold hozzá a méhed növekedését, a magzatvizet és a melleid növekedést is! :) Ez egyáltalán nem sok. Sőt szerintem teljesen ideális! :) Én is 18 hetes vagyok és 1 kg plusznál tartok. :)
2014. júl. 25. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:

18 hetesen en is pont masfel kiloval voltam tobb. 38 hetesen szuletett a kisfiam es 8 kilo + volt rajtam a szules napjan.

Nem csak a baba sulyat kell nezni. A verboseged megno, nagyobb a mehed, placenta, magzatviz... Teljesen jo az a masfel kilo.

2014. júl. 25. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem akkorára nőttek a melleim (lapos voltam előtte addigra pedig tejcsárda méretűre nőttek)mire a 18. hétbe léptem hogy önmagukban csak egyenként azok voltak +1,5 kilósak. Szóval rajtad a 1,5 kiló egyáltalán nem sok.
2014. júl. 25. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem sok. Ne abból indulj ki, hogy mások hogy híznak, vagy hogy nem, mindenkinek más az üteme. Lehet, hogy valaki csak a 20-as hetekben kezd el hízni, de akkor meg annyira beindul, hogy a végére felszalad 20kg is. Van aki meg az elejétől kezdve hízásnak indul, de csak lassan, egyenletesen teszi, és nem is lesz sok a végére.

Én 18 hetesen már vagy 5-6 kg-nál jártam, mégis csak +12-vel zártam, mert a terhesség 2. félidejére már lelassult nálam ez a folyamat. Szóval mindenki más.

De a 1,5 kg aztán abszolút nem sok.

2014. júl. 25. 16:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a megnyugtato valaszokat csak szinte mar semmi ruhamba nem ferek bele, mert a pocakom is novesnek indult a melleim meg pont a duplajara. Es kicsit nehez megemeszteni. Ti konnyen elviseltetek?
2014. júl. 25. 16:39
 8/9 A kérdező kommentje:
A masik dolog meg, hogy ezelott ket hettel meg a kezdo sulyom volt, vagyis 16 hetesen. 2 het alatt szaladt fel ez a plusz. Ezert kerdeztelek titeket is.:)
2014. júl. 25. 16:42
 9/9 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Nekem is kb 1-2 hét alatt jött fel a plusz...

Nehéz hozzászokni, hogy nem vagyok olyan vékony mint előtte, de megéri! :)

2014. júl. 25. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!