26-27 hetesen mennyi plusz kg volt/van rajtatok?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 23:13
1/11 anonim válasza:
9-10kg van most! Eléggé vizesedek, szóval akkora jelentősséget nem tulajdonítok a súlyomnak. :))
Jól érzem magam ez a lényeg;)
26+5hkm
2/11 anonim válasza:
Nekem is 9-10 kg sajna.Nem vizesedek viszont puffadok eléggé.Direkt lemértem magam itthon,majd elmentem nagydolgozni és utána 2 kgal voltam kevesebb.Teljesen ledöbbentem.
26+0 hetes vagyok
3/11 anonim válasza:
Rajtam eddig 7 kiló plusz van és iszonyatosan vizesedik a bokám. 27 hetes vagyok
5/11 anonim válasza:
Én igaz 29 hetes vagyok és +12kg-nál járok!2.válaszoló.....-2kg kaki után!? Az igen én is ledöbbentem most(de megkacagtattál) :))))
6/11 anonim válasza:
2,5 Kg -t sikerült felszednem eddig, 25. héten vagyok. Szerintem kevés, védőnő szerint teljesen normális, hogy nem hízok.
7/11 anonim válasza:
Így van 2 kg a gőzével együtt (na jó nem undorítóskodom :-D. )
Elég érdekesen szedem fel mondjuk a kilókat,mert egyik hónapban 5kg,másikban meg 80 deka. :-D
9/11 anonim válasza:
+6 kg.-nál tartok, pont úgy hízok, mint az első terhességem alatt, akkor 16 kg. + lett összesen. 27+2hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!