Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes vagyok és folyamatos...

30 hetes vagyok és folyamatos viták következtében ma elköltöztem. A férjem nem volt társ semmiben, nem foglalkozott velem, számára a pénzkereséssel véget ért a gyerekvállalás felelőssége. Van még vki aki egyedül maradt terhessége alatt?

Figyelt kérdés

Talpra lehet állni? Élhetünk még boldog családban? Meddig próbáljátok menteni a kapcsolatot?

Jobb egyedül élni mint folyamatos vitában? Irányítani akarja az életem, elmarja a barátaim, elnyomja az egyéniségem, csak ő számít és én nem voltam boldog. Elmondtam mi tesz boldoggá engem és ő nem akar ennek megfelelni, mindent feladtam érte, de ő csak bezár a lakásba és nem törődik velem és nagyon csúnyán beszél. Úgy érzem nem lesz jobb és azért hagytam el, nehogy a sok idegtől koraszülésem legyen. Sokáig gondolkodtam a döntésen.

2010. jan. 28. 11:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Jól döntöttél! Hidd el tapasztalatból írom, az ilyen emberekből nem lesz jó apa! Te majd próbálsz megbocsátani a gyerek miatt, de hidd el hosszú távon többet ártasz a gyereknek is, mert egy önző ember a gyereknek is csak fájdalmat fog okozni, nem örömöt.
2010. márc. 16. 08:25
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom sok hasonló eset van. Sajnos nálunk is teljesen megőrült, amióta terhes vagyok. Semmi sem elég jó neki. Hiába mosok, főzök, takarítok, vasalok rá mindig talál valamit amibe beleköthet, pedig én mindent megteszek, hogy itthon rend legyen. Még az anyósom is mindig dícsér, hogy nálunk mindig van meleg kaja és mindig rend van akármikor jönnek. Pedig ő nagyon kényes erre. De a férjemnek semmi sem elég. Én csak január óta vagyok táppénzen és szerencsére viszonylag jól is kerestem, úgyhogy egész jól kapok, viszont így is hallgatom, hogy ő keres többet...(persze el is költi, mert ő is minden szart +vesz magának, mert ugye van rá pénze) Én se nagyon bírom már, de sajnos nekem sincs hova mennem. Anyuéknál nincs hely. Oda már nem tudok visszamenni, pedig legalább 1-2 hétre szívesen elmennék én is, hátha észhez térne tőle. De nincs rá lehetőségem. Örülök, hogy neked van és igazuk van a többieknek. Hacsak nem változik meg teljesen ne menj vissza hozzá, mert ennél csak rosszabb lesz. Sok erőt, kitartást és könnyű szülést kívánok. Én 34 hetes múltam
2010. márc. 16. 09:40
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy olvasom, Te nagyon erős nő vagy! Szerintem jól döntöttél, mert ő ilyen flegma hozzáállással csak ront a helyzeteden. Biztos vagyok benne, hogy amint megtudják a szülei és a haverok, jól elszégyelli majd magát előttük és elgondolkodik a dolgon és bocsánatot kér. Ha pedig nem így lesz, maximum akkor belátja a hibáját, ha meglesz a baba és hiányozni fogtok neki.

Ha szeret, lépni fog! Ha pedig nem, akkor legalább tudod, hogy milyen ember...

Vigyázz Magadra és a babára, most ez a legfontosabb!!!

2010. márc. 16. 17:14
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
SZIA! CSAK ÉRDEKELNE, HOGY MI VAN VELETEK? TÖRTÉNT AZÓTA VÁLTOZÁS A PÁRODNÁL?
2010. márc. 22. 14:57
 25/25 A kérdező kommentje:

Szia! Kedves vagy, köszi :) Nagyjából minden rendben, vannak harcok mint bárhol. Nekem múlik a terhességi depim, neki meg a makacssága. Iszonyat várja a picit, nemsoká itt is van, remélem így is marad.

Nektek minden jót és sok boldogságot! puszi és köszi az érdeklődést, jól esett!

2010. márc. 23. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!