30 hetes vagyok és folyamatos viták következtében ma elköltöztem. A férjem nem volt társ semmiben, nem foglalkozott velem, számára a pénzkereséssel véget ért a gyerekvállalás felelőssége. Van még vki aki egyedül maradt terhessége alatt?
Talpra lehet állni? Élhetünk még boldog családban? Meddig próbáljátok menteni a kapcsolatot?
Jobb egyedül élni mint folyamatos vitában? Irányítani akarja az életem, elmarja a barátaim, elnyomja az egyéniségem, csak ő számít és én nem voltam boldog. Elmondtam mi tesz boldoggá engem és ő nem akar ennek megfelelni, mindent feladtam érte, de ő csak bezár a lakásba és nem törődik velem és nagyon csúnyán beszél. Úgy érzem nem lesz jobb és azért hagytam el, nehogy a sok idegtől koraszülésem legyen. Sokáig gondolkodtam a döntésen.
Ahogy olvasom, Te nagyon erős nő vagy! Szerintem jól döntöttél, mert ő ilyen flegma hozzáállással csak ront a helyzeteden. Biztos vagyok benne, hogy amint megtudják a szülei és a haverok, jól elszégyelli majd magát előttük és elgondolkodik a dolgon és bocsánatot kér. Ha pedig nem így lesz, maximum akkor belátja a hibáját, ha meglesz a baba és hiányozni fogtok neki.
Ha szeret, lépni fog! Ha pedig nem, akkor legalább tudod, hogy milyen ember...
Vigyázz Magadra és a babára, most ez a legfontosabb!!!
Szia! Kedves vagy, köszi :) Nagyjából minden rendben, vannak harcok mint bárhol. Nekem múlik a terhességi depim, neki meg a makacssága. Iszonyat várja a picit, nemsoká itt is van, remélem így is marad.
Nektek minden jót és sok boldogságot! puszi és köszi az érdeklődést, jól esett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!