30 hetes vagyok és folyamatos viták következtében ma elköltöztem. A férjem nem volt társ semmiben, nem foglalkozott velem, számára a pénzkereséssel véget ért a gyerekvállalás felelőssége. Van még vki aki egyedül maradt terhessége alatt?
Talpra lehet állni? Élhetünk még boldog családban? Meddig próbáljátok menteni a kapcsolatot?
Jobb egyedül élni mint folyamatos vitában? Irányítani akarja az életem, elmarja a barátaim, elnyomja az egyéniségem, csak ő számít és én nem voltam boldog. Elmondtam mi tesz boldoggá engem és ő nem akar ennek megfelelni, mindent feladtam érte, de ő csak bezár a lakásba és nem törődik velem és nagyon csúnyán beszél. Úgy érzem nem lesz jobb és azért hagytam el, nehogy a sok idegtől koraszülésem legyen. Sokáig gondolkodtam a döntésen.
Próbálom megkeresni neked, most egyenlőre ezt találtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szia, az a régi 13.21-es vagyok.
Mi lett Veletek végül? Nem sikerült megoldani a problémát?
Lassan szülsz, mikorra vagy kiírva? :)
A leirtak eleg sulyosak, jol tetted, h elhagytad.
En is ezt tennem.
Idovel meg lesz egy normalis palid, aki segit a gyermeknevelesben, hidd el.
Addig meg fel a fejjel, es ha segitseg kell, ott vannak a baratok es a szulok, csak merj batran kerni toluk, nem szegyen a helyzetedben!
Sok sikert!
Szia!
A mellett, hogy sajnálom, hogy így alakult Nálad, szerencsés vagy, mert volt választásod, és tudtál is választani.
Sajnos nálam sem fényes a helyzet. Az én párom se tudja mit jelent az, hogy család. Minden amit tesz, kérdez, mond, csak róla szól. Ha egy könyv megtetszik neki azonnal megveszi(kicsit beleolvas, aztán ott porosodik). Szerszámokat, műszaki cikkeket, minden kis kütyüt amit meglát, megvesz, hogy legyen ha kell, meg új(csak márkás!)nyakkendőt, inget (több olyan van, amit még egyszer sem viselt!), de amikor a babának kell valamit venni, akkor hisztizik, cirkuszol, hogy miből fizeti ki az amex kártyát. Amit tudtam megvettem amíg tartott a pénzem, de táppénzem vagyok a 8. héttől, és még alig kaptam belőle. Azelőtt pedig én 3x többet kerestem nála, de nem tudtam félretenni, mert mindig kellett valamire.
Nekem vidéken van lakásom, ami üresen áll és mégsem mehetek haza (hosszű lenne leírni miért).
De nem ezen aggódok, hanem azon, hogy milyen lesz a lányunknak látni a cirkuszait.
Még reménykedem, hogy lassan változik, mert apróbb dolgokban észre lehet venni, de félek, hogy nekem is mozdulnom kell.
Ja és a szex! Nincs rá igénye. És már én sem vágyom rá!
Hogy jött össze a baba? Úgy hogy én azt mondtam, ha nem lesz elhagyom.
Sok erőt mindnyájatoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!