Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes vagyok és folyamatos...

30 hetes vagyok és folyamatos viták következtében ma elköltöztem. A férjem nem volt társ semmiben, nem foglalkozott velem, számára a pénzkereséssel véget ért a gyerekvállalás felelőssége. Van még vki aki egyedül maradt terhessége alatt?

Figyelt kérdés

Talpra lehet állni? Élhetünk még boldog családban? Meddig próbáljátok menteni a kapcsolatot?

Jobb egyedül élni mint folyamatos vitában? Irányítani akarja az életem, elmarja a barátaim, elnyomja az egyéniségem, csak ő számít és én nem voltam boldog. Elmondtam mi tesz boldoggá engem és ő nem akar ennek megfelelni, mindent feladtam érte, de ő csak bezár a lakásba és nem törődik velem és nagyon csúnyán beszél. Úgy érzem nem lesz jobb és azért hagytam el, nehogy a sok idegtől koraszülésem legyen. Sokáig gondolkodtam a döntésen.

2010. jan. 28. 11:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, amiket írsz, pár hónapja is volt egy hasonló kérdés, hasonlóak voltak nagyon a problémák is. Sajnos, ezek szerint más is járt már így.
2010. jan. 28. 15:05
 12/25 A kérdező kommentje:
És ott mi lett, megoldódott?
2010. jan. 28. 15:06
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Próbálom megkeresni neked, most egyenlőre ezt találtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2010. jan. 28. 15:09
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia, az a régi 13.21-es vagyok.

Mi lett Veletek végül? Nem sikerült megoldani a problémát?

Lassan szülsz, mikorra vagy kiírva? :)

2010. márc. 13. 12:00
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Jól tetted hogy elköltöztél!!!Amit leírtál teljesen az én házasságomra is igaz!Az én lányom 17 hónapos és egyáltalán nem foglalkozik sem velem sem a lányával csak akkor mikor érzi hogy telik a pohár a részemről.Én bánom hogy nem hagytam el!Mindíg bíztam hogy megváltozik,majd a gyerek jobban összekovácsol minket.Hát nagyot tévedtem!!:(Csak magával foglalkozik és egy kedves szava sincs hozzám.Én voltam a hülye hogy vártam a csodát!!És velem is szörnyű hangnemben beszél a férjem pedig nem hiszem hogy megérdemlem.Biztosan nehéz lesz most egyedül de nyugalomra van szükséged elsősorban!!!Jó döntést hoztál!
2010. márc. 15. 22:32
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb egyedül, mert megszűnik a folyamatos stressz. Meg ott a baba is, mégsem leszel egyedül :) Sokakat ismerek, akik babával találtak párt maguknak, úgyhogy emiatt sem kell szerintem aggódnod. Fel a fejjel, és sok boldogságot a babához :)
2010. márc. 15. 22:33
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

A leirtak eleg sulyosak, jol tetted, h elhagytad.

En is ezt tennem.

Idovel meg lesz egy normalis palid, aki segit a gyermeknevelesben, hidd el.

Addig meg fel a fejjel, es ha segitseg kell, ott vannak a baratok es a szulok, csak merj batran kerni toluk, nem szegyen a helyzetedben!

Sok sikert!

2010. márc. 15. 22:55
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A mellett, hogy sajnálom, hogy így alakult Nálad, szerencsés vagy, mert volt választásod, és tudtál is választani.

Sajnos nálam sem fényes a helyzet. Az én párom se tudja mit jelent az, hogy család. Minden amit tesz, kérdez, mond, csak róla szól. Ha egy könyv megtetszik neki azonnal megveszi(kicsit beleolvas, aztán ott porosodik). Szerszámokat, műszaki cikkeket, minden kis kütyüt amit meglát, megvesz, hogy legyen ha kell, meg új(csak márkás!)nyakkendőt, inget (több olyan van, amit még egyszer sem viselt!), de amikor a babának kell valamit venni, akkor hisztizik, cirkuszol, hogy miből fizeti ki az amex kártyát. Amit tudtam megvettem amíg tartott a pénzem, de táppénzem vagyok a 8. héttől, és még alig kaptam belőle. Azelőtt pedig én 3x többet kerestem nála, de nem tudtam félretenni, mert mindig kellett valamire.

Nekem vidéken van lakásom, ami üresen áll és mégsem mehetek haza (hosszű lenne leírni miért).

De nem ezen aggódok, hanem azon, hogy milyen lesz a lányunknak látni a cirkuszait.

Még reménykedem, hogy lassan változik, mert apróbb dolgokban észre lehet venni, de félek, hogy nekem is mozdulnom kell.

Ja és a szex! Nincs rá igénye. És már én sem vágyom rá!

Hogy jött össze a baba? Úgy hogy én azt mondtam, ha nem lesz elhagyom.

Sok erőt mindnyájatoknak!

2010. márc. 15. 23:44
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt, hogy: 34 hetes vagyok.
2010. márc. 15. 23:45
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Olvastam a problémát és a hozzászólásokat! Először is sajnálom, hogy ilyen férfiak vannak! Csodálom, hogy ilyen erős vagy, és mertél - tudtál lépni. Nem tudok mit tanácsolni, nem is akarok, mert nekem - hál istennek - nincsen ilyen tapasztalatom. Én csak kitartást kívánok neked! Szerencsés vagy, hogy ebben a helyzetben tudsz a családodra támaszkodni! A babának nyugalom kell, legyen ő a legfontosabb! Szerintem ha már meglépted a költözést, akkor csak abban az esetben lépj vissza, ha biztos vagy, hogy lesz változás! Kitartást, és jó babavárást!
2010. márc. 16. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!