Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes korotokig dolgoztat...

Hány hetes korotokig dolgoztatok? Hogy bírtátok az utolsó heteket?

Figyelt kérdés

Holnap kezdem az utolsó hetemet, de úgy érzem, már nem bírom. (Kedtől szombatig dolgozok) 34 hetet töltöm holnap. Könnyű fizikai munkát végzek. Ti hogy bírjátok/bírtátok?

Kezdettől fogva nagyon nehezen bírom. Az állandó álmosság sajnos végig megvolt, a kifulladás csak kábé 25. héttől áll fenn, egyre rosszabb, már a síma séta kinyír.

2014. nov. 10. 17:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

36 het korhazban nehez fizikai munkat vegeztem minden terhessegemnel.

Faradt voltam de birtam sokszor leultem kozben.

Peldat is mutattam a kismamaknak terhesseg nem betegseg

Heti 4x usztam a 40 hetig es napi egy ora eros setaval tartottam a kondim. (Az uszoda 30 percre volt gyalog)

2014. nov. 11. 08:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a 31.hetet fogom még végigdolgozni, utána itt (Ausztria) nem szabad dolgozni. 27+2-nél tartok, eddig jól bírom. Pincér vagyok, heti 30 órában. A főnökasszonyom egy angyal, nagyon vigyáz rám, hogy ne érjen túl nagy megterhelés. A vendégek is rendesrk, elnézik nekem, hogy egy kicsit lassabb vagyok. Szóval így könnyű bírni.
2014. nov. 11. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!