Hány hetes korotokig dolgoztok/dolgoztatok?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 21:27
1/25 anonim válasza:
jelenleg is dolgozom jövöhónapba lesz még 15ig 4munka napom lottózóba dolgozom és dec15én töltöm a 32hetet!!hála az égnek minden rendbe se szédülés se hányinger eddig jol viselelm a terhességet!!29+3hetes vagyok per pillanat!!
2/25 A kérdező kommentje:
Én még csak az elején vagyok, de amíg lehet szeretnék dolgozni. Egyrészt itthon bedilizek 2 hét után egyedül, mert ugye a párom napközben dolgozik, másrészt a pénz is jól jön.
2009. nov. 26. 21:32
3/25 anonim válasza:
Én a nyolcadik hete töltöttem,mikor betegállományba vonultam,benzinkúton dolgoztam
4/25 anonim válasza:
Irodában dolgoztam és úgy terveztem, hogy kb a hetedik hó vége felé jövök majd el, de a 14. héten közbejött egy vakbélműtét, ami után inkább itthon maradtam (veszélyeztetettként).
Így utólag nem bántam meg, volt lehetőségem nyugisan rákészülni a babázásra.
5/25 anonim válasza:
tanár vagyok, a 31. hétig dolgoztam. Nem bántam meg, bár a végén már lassabban értem fel a 2. emeletre:).
6/25 anonim válasza:
15.hétig,dolgoztam volna tovább is de a doki már nem tanácsolta nem egy nyugis munkát végeztem.
7/25 anonim válasza:
Fémfeldolgozó kft.-nél dolgoztam.Abban a pillanatban,amikor az orvos is igazolta,hogy babás vagyok,már mentem is táppénzre.Ez a 7.-ik héten volt!
8/25 anonim válasza:
Én is pedagógus vagyok és a 37. hétig dolgoztam, mert akkor jött a tavaszi szünet.:) 39. héten szültem.:) Jó babázást!
9/25 anonim válasza:
Szia!
Teljesen végig dolgoztam a szülésig a terhességet, csütörtökön még a munkahelyen voltam pénteken meg kezdtem tágulni és fel mentem a dokihoz a kórházba, de nem fektettek be, vidékre nem engedtek vissza haza, 39 hetesen megszületett a kislányom:)!
Üdv egy 18 hónapos kislány anyukája aki 18 hetes kismama is.
10/25 anonim válasza:
Én a 32.hétig dolgoztam , nem mondhatnám hogy megeröltetö munkát de ingáznom kellett s ez nehezitette meg a dolgom. dehát nem mindenkinél egyforma , ha egészségügyileg rendbe vagy s leszel miért is ne dolgozhatnál ameddig akarsz? Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!