Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes korotokig dolgoztok...

Hány hetes korotokig dolgoztok/dolgoztatok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 21:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
30. hétig dolgoztam egy ügyfélszolgálaton. Mivel veszélyeztetett voltam kértem, hogy vegyenek ki a személyes ügyfélkezelésből, így csak telefonokat vettem fel, de ez is nagyon stresszes volt. Egész nap csak panaszokat kezelni, ráadásul a szabadságolások miatt sokkal több munka hárult rám, mint addig bármikor. De nem bántam meg. Mivel egész nap beszéltem, a kisfiam a születése után rögtön megnyugodott ahogy meghallotta a hangomat, pedig a karomba nem vehettem mivel császáros voltam.
2009. nov. 27. 09:49
 22/25 anonim ***** válasza:

Ha minden okés marad addig,én a 28.héttől fogok itthon pihizni!!!

16h

2009. nov. 27. 11:32
 23/25 anonim ***** válasza:
Csak a legelején, max 10. hetes korunkig. Vérzések miatt és korábbi vetélések miatt maradtam itthon. Bár eleve az én munkámat nem lehetett volna pocakkal csinálni, szóval ha ez nem lett volna, akkor sem dolgoztam volna túl sokáig.
2009. nov. 27. 14:01
 24/25 anonim ***** válasza:
Eladó vagyok egy üzletben,úgy tervezem,hogy dec.végéig dolgozom,akkor olyan 25 hetes leszek!Hideg van az üzletben,sokat állunk,meg pakolunk,úgyhogy már várom ,hogy elteljen és utána itthon lehessek "babázni"!:)20 hetes kismama
2009. nov. 27. 21:21
 25/25 anonim ***** válasza:
Jelenleg 34+1 hetesek vagyunk es meg 1 max 2 hetig dolgozom majd.
2009. nov. 29. 05:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!