Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes korotokig dolgoztok...

Hány hetes korotokig dolgoztok/dolgoztatok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 21:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Eügyben dolgozom.5hetesen mentem táppénzre.Unalmas volt,de eltelt valahogy.
2009. nov. 26. 22:36
 12/25 anonim ***** válasza:
Tanár vagyok,a 33.héten lett vége a tanévnek. nagyon jól éreztem magam kismamaként az iskolában!
2009. nov. 26. 23:28
 13/25 anonim ***** válasza:
Én műkörmözés mellett pedikűröztem. A 31. hét után már nem bírtam a babával, mert annyit mozgott, ahogy összegörnyedve ültem. És szikével a kezemben ez nem valami biztonságos.
2009. nov. 26. 23:37
 14/25 anonim ***** válasza:

Lovas oktató vagyok. A 32. hétig.

39+4km

2009. nov. 27. 06:27
 15/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltok.
2009. nov. 27. 06:51
 16/25 anonim ***** válasza:

Ülőmunkát végeztem. Több gond is volt ezért a 24. héten eljöttem táppénzre. A lábam olyan mértékben vizesedett, hogy alig tudtam lábra állni+ a gerincferdülésem miatt (viszonylag nagy hasam volt már akkor is)annyira fájt a hátam, hogy nem tudtam üldögélni egész nap. Még lehet, hogy dolgoztam volna egy hónapot, már agyaltam is rajta, hogy milyen megoldást találjak rá, amikor az irodában elkezdtek gondok lenni a főnökség között (veszekedések, verekedések!...) és úgy döntöttem jobb kimaradni. Azóta már megszűnőfélben van az iroda, azt sem tudom, hogy mi lesz a munkaviszonyommal. Most 32 hetes vagyok. Utólag nézve nem bántam meg, hogy eljöttem. Nagy fájdalmaim voltak az elmúlt két hónapban a hátamban (gyógytornára is járok)+ örülök, hogy a cirkusz egy részétől legalább megóvtam a babánkat.

Szerintem ez olyan sok mindentől függ, hogy ki meddig dolgozik. Én örültem volna, ha tudok tovább dolgozni. Hiányzik nagyon.

2009. nov. 27. 07:35
 17/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Ápolónő vagyok és én a 30 hétig dolgoztam. Körülbelül a 20 hétig 12 órában, onnantól meg napi 8 órában.

Jó volt dolgozni mert itthon biztos hogy becsavarodtam volna.

2009. nov. 27. 07:46
 18/25 anonim ***** válasza:

nevezzük irodai munkának a munkám:-) 27 hetes koromig jártam be dolgozni, most itthon dolgozom, egy-két dolgot még elintézek, hála az internetnek, így meg tudom oldani, de 2 hét múlva már nem szeretnék a "benti" dolgokkal foglalkozni. Jön a Karácsony, nő a pocak, most már a pocaksimogatás ideje jön el:-)

(29 hetes mami)

2009. nov. 27. 08:13
 19/25 anonim ***** válasza:

hehe :)

Nekem ma van az utolsó munkanapom, 31+1 hetes vagyok. Fizikailag a munkát birtam volna még, elég nyugis volt, irodai bentülős munka, de délutánra annyira elfáradtam, hogy otthon képtelen voltam már valamit is csinálni. Ráadásul a párom egyre többet dolgozik, a lakásfelújítás meg jön, szóval szépen, kényelmesen, sokat pihenve lassacskán kimosom a ruhácskákat, kivasalgatok, rendezgetek, pakolgatok, stb, és lesz, ki várja majd a munkásokat is. Már nem birom tovább a munkát.

2009. nov. 27. 08:30
 20/25 anonim ***** válasza:
Én a 29. hétig tervezem, remélem bírom addig mert mindig álmos vagyok.
2009. nov. 27. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!