Ti hány hetes "korotokig" dolgoztatok?
Szia én 6 hetes koromig dolgoztam,boltban.
De akkor elkezdtem barnázni és a doki szigorú nyugalmat"parancsolt"!
en a 30. hétig, patikában.
Hát ha félig nyitott helyen...nagyon vigyázz, fel ne fázz. esetleg beszélde meg az orvosoddal, mit javasol.
én rtg.szakrendelőben dolgoztam, majd amint kismama lettem adminisztrativ feladatokat láttam el. de egyszerüen olyan álomkóros voltam, hogy nem ment az egyhelyben monitor előtti ülés, így csak a 20. hétig dolgoztam. nem mindenki dolgozik fűtött irodában ülve, így erről eltérő a kismamák véleménye. persze a terhesség nem betegség, de ismerve a magyar munkáltatók mentalitását, inkább ne menj dolgozni. ezek a hónapok teljenek nyugalomban pihenéssel, aztán a következő évek úgyis olyan pikkpakk elszaladnak, hogy észre se veszed, máris újra a robotolás mókuskerekében találod magad.
Nem beszélve arról, hogy tartós betegállományban még a pénzed is jobb, mintha dolgoznál, a gyedbe pedig az előző éved, vagyis ha 2009ben szülsz, akkor a 2008-as átlagod számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!