Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány hetes "korotokig"...

Ti hány hetes "korotokig" dolgoztatok?

Figyelt kérdés
én egy félig nyitott raktárban dolgozom...
2009. jan. 14. 23:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 35. hétig dolgoztam, volt, h napi 10-12 órát, aminek egy része fizikai volt. semmi bajom nem volt, csak nagyon féradt lettem a végére és az otthoni dolgaim nem haladtak. Mérlegeld, h mennyire fárasztó a munka, és vigyázz, h ne fázz meg.
2009. jan. 15. 13:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

Én most 17 hetes vagyok a második babámmal.

6 éves nagy fiammal már 6 hetes "koromtól" otthon voltam, mert az üzem, ahol dolgoztam,veszélyes üzemnek minősült, és nem is engedtek volna, akár akarok, akár nem. Most a másodikkal még dolgozom, március végéig, irodában, de cseppet sem nyugodt környezetben. Kezdve, hogy a kollégák személyes sértésnek veszik állapotom, és azt is, hogy főnökeim velünk ellentétben ezt igyekeznek figyelembe venni. Mindkét terheségnél álom kórós voltam, vagyok:) Most még fáradékony is vagyok, és nagyon fáj a derekam, hiába "csak mosogatok" és mondjuk kitakarítom a konyhát, sajna le kell pihennem. Szerencsére itthon a párom és a fiam toleránsak, és ahol tudnak segítenek:)

2009. jan. 15. 14:49
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
18 hetesen mentem el táppénzre. Viszonylag nyugis és könnyű munkám van (recepciós), de szerettem volna több időt tölteni a már meglévő lányommal. Nagyon sokat jelent Neki, hogy most nem Ő az első reggel az oviban , és nem Ő az utolsó, aki este távozik.
2009. jan. 15. 17:00
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Betöltöttem a 32. hetemet,januárban még dolgozom, de már nem minden nap. (állami cégnél, irodai munka).

Februárban már itthon leszek.

2009. jan. 15. 19:36
 25/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszaitokat!Szerencsére emelgetnem nem kell, csak a hideg és esős idő miatt félek...

Puszi mindenkinek és jó pocakoskodást!:)

2009. jan. 15. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!