Ti hány hetes "korotokig" dolgoztatok?
Sziasztok,
Én most 17 hetes vagyok a második babámmal.
6 éves nagy fiammal már 6 hetes "koromtól" otthon voltam, mert az üzem, ahol dolgoztam,veszélyes üzemnek minősült, és nem is engedtek volna, akár akarok, akár nem. Most a másodikkal még dolgozom, március végéig, irodában, de cseppet sem nyugodt környezetben. Kezdve, hogy a kollégák személyes sértésnek veszik állapotom, és azt is, hogy főnökeim velünk ellentétben ezt igyekeznek figyelembe venni. Mindkét terheségnél álom kórós voltam, vagyok:) Most még fáradékony is vagyok, és nagyon fáj a derekam, hiába "csak mosogatok" és mondjuk kitakarítom a konyhát, sajna le kell pihennem. Szerencsére itthon a párom és a fiam toleránsak, és ahol tudnak segítenek:)
Betöltöttem a 32. hetemet,januárban még dolgozom, de már nem minden nap. (állami cégnél, irodai munka).
Februárban már itthon leszek.
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszaitokat!Szerencsére emelgetnem nem kell, csak a hideg és esős idő miatt félek...
Puszi mindenkinek és jó pocakoskodást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!