Hány hetes korotokig dolgoztatok? Hogy bírtátok az utolsó heteket?
Holnap kezdem az utolsó hetemet, de úgy érzem, már nem bírom. (Kedtől szombatig dolgozok) 34 hetet töltöm holnap. Könnyű fizikai munkát végzek. Ti hogy bírjátok/bírtátok?
Kezdettől fogva nagyon nehezen bírom. Az állandó álmosság sajnos végig megvolt, a kifulladás csak kábé 25. héttől áll fenn, egyre rosszabb, már a síma séta kinyír.
37. hétig dolgoztam, havi 15 napot, 14 órában pultosként. Tökéletes terhességem volt, jól bírtam végig, csak a nem alvás volt rossz. De a szabadnapokon kipihentem magam.
Megőrültem volna itthon. Az a 2,5 hét pont elég volt, hogy bevásároljak a babának, és előkészüljünk az érkezésére.
Megnyugtattatok, hogy nem én vagyok a nyámnyila, tényleg néha tiszta röhejnek érzem, hogy ennyire ki vagyok. Már ma olyan lassan mentem az utcán, hogy a 70 éves nénike sétapálcával úgy viharzott el mellettem, hogy porzott utána a járda:D Szóval úgy tűnt, hogy gyorsan megy:D Bárcsak már szombat lenne! Mondjuk félek, hogy ki fogok dőlni a héten.
Itt minimum a 29 hetet be kell tölteni, úgy állhatsz le. (Külföld) Szombattal hagyom abba, de utána a következő hetet még fizetett szabadságként töltöm itthon, aztán kezdődik a leállásom. Itt csak 52 hetet adnak, ezért dolgozom még mindig. Ha 2-3 évet adnának, már hetek óta nem dolgoznék. 30. héttől egyre brutálabbul kész vagyok. De már az elejétől kezdve úgy érzem, hogy nagyon nehéz. M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!