Kórházi dolgozók! Könnyen ment a teherbeesés? Hány hetes korotokig dolgoztatok? Egészséges a baba?
Szia!
Igen,már az első hónapban összejött nekünk.
De 2 kolleganőm is próbálkozik,az egyik 1 a másik 2 éve,nekik sajnos még nem sikerült. :(
Engem már a 6. héten tp-re vettek,mert vérrel dolgozunk minden nap(dializáló nővér vagyok),és így a főnököm jobbnak látta,ha nem dolgozom tovább.
Egészsége lányom született 3300 g és 55 cm.
Ma már 6 hónapos nagylány. :)
De miért kérded?Valami gond van?
Meglepően sok munkatársamnak hosszabb ideje nem sikerül a baba, érdekelne, hogy van-e ennek a kórházi körülményekre visszavezethető oka. Fertőzésveszély, éjszakázás stb.
Meg sose tudni, mit szed össze az ember..
Én még az elején vagyok, holnap tesztelek ismét, mert időn túli volt a 2.csík...
Fél év alatt sikerült az első fiunk,akkor 7.héten táppénzre is mentem,mert olyan részen dolgoztam.
Második fiunknál már nem kórházban dolgoztam,akkor 7 hónap alatt sikerült teherbe esni.
Nem hinném hogy összefügg a hol dolgozok és a mennyi idő alatt jön össze a baba dolog.
(maximum abban látok összefüggést,hogy stresszes melóhely-később jön össze,de igy hogy korház,igy nem mondható,hisz korházon belül is van nagyon nyugisés nagyon stresszes meló)
Nekünk elsőre összejött a baba, de volt 2 munkatársam, akiknek elment az első baba, és 1 év elteltével, most mind a 2- en várandósak!
Az én babám egészséges, annyi, hogy a koponyájában voltak ciszták, ami miatt a mozgásfejlődése elmaradt, de mostanra olyan teljesen, mint kortársai!
köszönöm a válaszokat!
Remélem, minden rendben lesz velünk is, és mihamarabb megtapasztalhatom a legnagyobb csodát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!