Lombik bébi programon kb hányadik napon derül ki hogy terhes vagyok-e? A 13 napon mennyi volt nálatok a hcg szint?
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 21:23
1/10 anonim válasza:
Attól is függ hány naposat kaptál vissza.
Én későn mertem vérvételre menni, 5 naposakat kaptam vissza és rá 13 napra voltam csak.
2/10 anonim válasza:
Elvileg ezt szokták mondani helyben, vagyis kéne. De nagyjából 8-10 nap után már azért lehet sejteni. Persze, ez annak függvénye, hogy hány napos embriókat kaptál.
3/10 anonim válasza:
Én 1 darab 5 naposat kaptam és a beültetéstől számítva kb.a 6 naptól éreztem, sokat szédülök, émelyegtem, nagyon erősen éreztem az illatokat és mindjárt megjön érzésem volt.A 10. napon 84 volt a HCG, de a 14 napra már csökkent és elment.
4/10 anonim válasza:
2 naposakat kaptam vissza, kettőt. A 14. napon 1450 volt a hcg.
5/10 anonim válasza:
2 kétnapossal et+12 127,
et+9 volt pozi az eslő tesztem
6/10 anonim válasza:
3 két naposat kaptam vissza,15. napon 700 hcg,hármasikrek lettek.
7/10 A kérdező kommentje:
az szép :D ! mi holnap megyünk ultrahangra
drukkoljatok nekünk ! :)
2013. jún. 13. 07:27
8/10 anonim válasza:
Kérdező, szurkolok nagyon!
6-os válaszoló gratulálok! :)
9/10 A kérdező kommentje:
sajnos nem sikerült :(
nálatok?
2013. jún. 14. 14:10
10/10 anonim válasza:
Sajnálom! De ne csüggedj el! Nem szabad feladni! Legközelebb sikerülni fog de ha mégsem akkor a következő! Én nem vagyok lombikos de a bátyáméknak a 3. sikerült. 13 naposan 480körül volt nekik a HCG. Úgy néz ki 2 baba lesz, 3-at kapott vissza 2 naposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!