Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan viselitek a tapizást?

Hogyan viselitek a tapizást?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogyha állandóan simogatják a hasad.Mások tehát nem apa vagy te.Most vagyok terhes a 2. gyerekemmel,de anyósom folyton fogdosna.Az első babámmal még hagytam neki,bár akkor sem bírtam.Most viszont 15 hetes vagyok,már nő a pocim,és ha hozzám ér,ellököm a kezét.Ő nem érti meg másképp.Ha szépen mondom neki,akkor is duzzog.Nektek volt/van ilyen gondotok?
2010. jan. 27. 12:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Hát sajnállak, hogy ilyen anyósod van...Ezek szerint az enyém tündér:)Még sohase nyúlt a pocimhoz, de nem azért, mert nem érdekli.Minden telefonbeszélgetéskor és talizáskor az az első, hogy felőlünk érdeklődik, és nagyon várja az unokát (már csak 1-2 hetet kell várnia:))

Egyedül a nővérem simizi meg, mindig ha talizunk, és elbúcsúzunk egymástól, a pocak is kap egy puszit:)

Ez így oké is, nem zavar, de ha idegen(ebb)ember tenné, azt nem tudnám elviselni.

2010. febr. 1. 08:03
 22/29 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyen anyósod van :( Nem lehet egyszerű. De muszáj a tudtára adnod, hogy ez Téged zavar.

Az én Párom szülei sem szeretnek engem, egyelőre nem is élünk együtt a Párommal. De azért heti 2-3 napot itt tölt nálam. Ő nem akar beköltözni a városba, ahol én lakom, én viszont nem akarok falura menni a szüleihez, ahol Ő lakik :(

De a simogatásra visszatérve, én sem szeretném, ha simogatnának. Én még anyukámnak sem engedem! Csak én simogatom és a Párom.

Boldog babavárást,

21 hetes kismama

2010. febr. 1. 10:10
 23/29 anonim ***** válasza:
én még nem vagyok várandós, de erre nem is gondoltam. azt hiszem engem is zavarna, túl intimnek érezném. remélem nem fogják ezt csinálni. (azt hiszem max Anyukámtól és barátnőktől venném feszengés nélkül)
2010. febr. 1. 10:32
 24/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk csak Apa, és a 7 éves kisfiam simizhet,és tapizhat, amikor csak kedvük tartja.

Például pénteken elvittük a kisfiunkat orvoshoz,és a doktornőnk aszisztense simogatta meg a pocimat. Engem nem zavart, még kedves is volt Tőle,hiszen Ő egy angyal.

DE! Az anyósom nagyon durvát akart. mikor elmegyünk hozzá (szerencsére 500km-re lakik tőlünk) mindig tapizni akar,és a múltkor már meg akarta puszilni. És én meg elsírtam magam hogy na nem. Persze a férjem leállította az anyját,de azért na...ez nekem túl bensőséges.

Teljesen meg tudlak érteni. Ezt nem lehet mindeninek engedni.

35 hetes.

2010. febr. 1. 12:11
 25/29 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy nekem is csak anyósom akarja simogatni. Kivagyok tőle, de szerencsére nem találkozunk olyan sokat, hogy beleörüljek. Ennél már csak az lenne durvább, ha szoptatáskor meg a melledet simogatná, és megkérdezné, hogy van-e elég tejcsike? hihi, bocsi a morbid humorért :)
2010. febr. 1. 12:19
 26/29 anonim ***** válasza:
Rosszul vagyok az anyosoktol,mind meg vannak bolondulva?Nekem ez belso erzes hogy ha valaki nyujtja a kezet a pocakom fele akkor en egyet hatra lepek,akaratom ellenere.Szerencsere a noveremen kivul senki sem akarja simizni,es a noveremnek is megmondta ellitsa le magat mert ez nekem nem esik jol ha o akarja tapizni.Egyszer nagyokat rugott megfogtam a noverem kezet es o is erezhette,azota egyszer sem probalkozott a tapizassal,lehet csak ennyi kellet neki.Nekem is elsznek problemaim anyosommal szules utan,de en mar most fel vagyok keszulve minden rosszra,nem erdekel engem semmi,ugy dontottem most hogy gyermekem szuletik feleloseg teljesen en es apa fogjuk nevlni a babat es senki kezebe nem adom,amig legalabb nem tolti be a 4-5 honapot.Mindenki ugy csinalja ahogy akarja,ha valakinek nem teccik irjon haza.Senkinek sincs joga beleszolni vagy ellentenni annak amit mi nem akarunk.
2010. febr. 1. 12:56
 27/29 anonim ***** válasza:

már egyszer írtam ide. a sarokba szorítós anyós..

képzeljétek milyen rendes férjem van! megsejtette hogy valami nem tetszik nekem, és kihúzta belőlem. nem akartam ezzel nyaggatni, mégiscsak az anyja. aztán most, mikor jön anyós, odaugrik mellénk és becsúsztatta anyós keze alá az övét. :) hát igen... :)

2010. febr. 1. 20:01
 28/29 anonim ***** válasza:

Nekem volt tegnap "szerencsém" kipróbálni, amit az első válaszoló írt. Az egyik kolléganőm mindenáron megsimogatta hasam, mikor édesanyámmal beszélgettünk (egy helyen dolgozunk), s közben kérdezte, hogy van? Én meg visszasimiztem az ő hasát és mosolyogva válaszoltam: "Kössz jól! A tied?" 1 másodperc alatt hátrált 2 métert és köpni nyelni nem tudott utána. :D

Köszönöm az ötletet. Este a családdal nagyon jót nevettünk.

2010. febr. 2. 07:50
 29/29 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a válaszokat!!!

A 10:10-es helyébe nem lennék,borzasztó lehet,a pároddal 2-3 napot talizni hetente.Mikor megszülsz akkor is ezt fogja csinálni?Én azt javaslom neked,hogy ne add be a derekad,te ne költözz anyósék.Legyél erősebb,és kitartóbb!

A 12:19-es vicce,sajnos nem vicc.Ugyanis a fiamnál valóban ezt csinálta velem anyósom.Minden!!! szoptatásnál,jött, igazgatta a gyerek szájában a cicimet,gagyogott szinte a mellemnek.

Igen,lehet hülyének nézni!:(

Az is voltam.Csak hogy akkor kerültem oda,nagyon meg sem mertem szólalni.

Na most ilyen nem lesz!Egy kicsit megerősített ez a boszi,a sarkamra állok.

Az utolsó válaszolón jót mosojogtam,nekem még szerencsére nem volt alkalmam kipróbálni ezt az ötletet.

Jó babavárást nektek!

2010. febr. 3. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!