Hogyan viselitek a tapizást?
Hát sajnállak, hogy ilyen anyósod van...Ezek szerint az enyém tündér:)Még sohase nyúlt a pocimhoz, de nem azért, mert nem érdekli.Minden telefonbeszélgetéskor és talizáskor az az első, hogy felőlünk érdeklődik, és nagyon várja az unokát (már csak 1-2 hetet kell várnia:))
Egyedül a nővérem simizi meg, mindig ha talizunk, és elbúcsúzunk egymástól, a pocak is kap egy puszit:)
Ez így oké is, nem zavar, de ha idegen(ebb)ember tenné, azt nem tudnám elviselni.
Sajnálom, hogy ilyen anyósod van :( Nem lehet egyszerű. De muszáj a tudtára adnod, hogy ez Téged zavar.
Az én Párom szülei sem szeretnek engem, egyelőre nem is élünk együtt a Párommal. De azért heti 2-3 napot itt tölt nálam. Ő nem akar beköltözni a városba, ahol én lakom, én viszont nem akarok falura menni a szüleihez, ahol Ő lakik :(
De a simogatásra visszatérve, én sem szeretném, ha simogatnának. Én még anyukámnak sem engedem! Csak én simogatom és a Párom.
Boldog babavárást,
21 hetes kismama
Szia!
Nálunk csak Apa, és a 7 éves kisfiam simizhet,és tapizhat, amikor csak kedvük tartja.
Például pénteken elvittük a kisfiunkat orvoshoz,és a doktornőnk aszisztense simogatta meg a pocimat. Engem nem zavart, még kedves is volt Tőle,hiszen Ő egy angyal.
DE! Az anyósom nagyon durvát akart. mikor elmegyünk hozzá (szerencsére 500km-re lakik tőlünk) mindig tapizni akar,és a múltkor már meg akarta puszilni. És én meg elsírtam magam hogy na nem. Persze a férjem leállította az anyját,de azért na...ez nekem túl bensőséges.
Teljesen meg tudlak érteni. Ezt nem lehet mindeninek engedni.
35 hetes.
már egyszer írtam ide. a sarokba szorítós anyós..
képzeljétek milyen rendes férjem van! megsejtette hogy valami nem tetszik nekem, és kihúzta belőlem. nem akartam ezzel nyaggatni, mégiscsak az anyja. aztán most, mikor jön anyós, odaugrik mellénk és becsúsztatta anyós keze alá az övét. :) hát igen... :)
Nekem volt tegnap "szerencsém" kipróbálni, amit az első válaszoló írt. Az egyik kolléganőm mindenáron megsimogatta hasam, mikor édesanyámmal beszélgettünk (egy helyen dolgozunk), s közben kérdezte, hogy van? Én meg visszasimiztem az ő hasát és mosolyogva válaszoltam: "Kössz jól! A tied?" 1 másodperc alatt hátrált 2 métert és köpni nyelni nem tudott utána. :D
Köszönöm az ötletet. Este a családdal nagyon jót nevettünk.
Hát köszönöm a válaszokat!!!
A 10:10-es helyébe nem lennék,borzasztó lehet,a pároddal 2-3 napot talizni hetente.Mikor megszülsz akkor is ezt fogja csinálni?Én azt javaslom neked,hogy ne add be a derekad,te ne költözz anyósék.Legyél erősebb,és kitartóbb!
A 12:19-es vicce,sajnos nem vicc.Ugyanis a fiamnál valóban ezt csinálta velem anyósom.Minden!!! szoptatásnál,jött, igazgatta a gyerek szájában a cicimet,gagyogott szinte a mellemnek.
Igen,lehet hülyének nézni!:(
Az is voltam.Csak hogy akkor kerültem oda,nagyon meg sem mertem szólalni.
Na most ilyen nem lesz!Egy kicsit megerősített ez a boszi,a sarkamra állok.
Az utolsó válaszolón jót mosojogtam,nekem még szerencsére nem volt alkalmam kipróbálni ezt az ötletet.
Jó babavárást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!