27-28 hetes kismamik hogy vagytok? Panaszok vannak? Hogy viselitek a nyarat? Voltatok már 4D-n? Mekkora a babátok? Mennyit mozog egy nap? Mikor mozog többet, ha nagyon meleg van, vagy ha szeles, hűvösebb az idő?
Mikorra vagytok kiírva? Miket vásároltatok már eddig a babának? Fiú, lány?
/Nekem nagyon dagad a bokám és a lábfejem, főleg a bal, a babám sokat lustálkodik főleg csak estefelé mozdulgat, vagy reggel, ha nagyon meleg van szinte egyfolytában alszik. Kislány lesz, a 4d-n a 27. héten voltunk, a múlt héten és 1300-1400 gramm körülinek becsülték. Elvileg szeptember 10 körül fog születni, de lehet előbb 2 héttel, mert állítólag nagyobb. én már kaptam egy csomó kis ruhát, újat és használtat is, vettünk is pár dolgot, de a java még ezután jön/ Boldog babavárást mindenkinek:)
Szia én még tűrhetően, csak nagyon meleg van és sokszor szédülök. Most meg beteg is vagyok, egy kis nátha. 4D-re most fogunk menni a 30 héten. Mozogni nem mozog napközben sokat, de estefelé vagy éjjel bepótolja a mozgást. Vagy ha nincs nagyon meleg, akkor meg se áll. Eddig még nagyon nem vetünk mink se semmit (ami megvan az a kiságy, babakocsi, kislányra ruhácskák, de ezeket mind örököltük a tesómtól). Ja még nem tudjuk mi lesz kislány vagy kisfiú, eddig mindig a popóját mutogatta :) Szeptember 4. vagyok kiírva.
Boldog babavárást mindenkinek!!!
28+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!