Hogy viselitek a terhesség első heteit?
5. hétig csak hasszurkám volt meg mellérzékenység. 6. héttől hányinger néha hányás.De nagyon boldog vagyok!
7 hkm
Összegezve: sz.arul. Alig várom, hogy jövő héten a II. trimeszterbe lépjek.
Eddig szinte az összes terhességi tünet elővett, éppen nem hánytam, de derékfájás, hátfájás, fejfájás, fogérzékenység, hasfájás, mellérzékenység, puffadás, érzelmi labilitás, emésztési gondok, szorulás. Nagyjából ennyi. Remélem, hogy a 13 héttől csak jobb lesz :)
Igaz én már lassan a 16. hetet töltöm, de azért én is leírom a tapasztalatomat, ha nem gond :)
Borzalmasan indult az eleje, mert állandóan hánytam és kórházba kerültem. Minden nyavalya elővett, szó szerint, ami csak egy terhesség elején lehet, az nekem mind megvolt. Bár ha belegondolok a szorulással legalább nem volt gondom.
Szerencsére miután betöltöttem a 14. hetet sokkal jobban lettem, már nagyon elvétve vagyok rosszul és hányok!
Sok-sok kitartást!!! Boldog Babavárást!
15+5 hkm :)
7 hetes vagyok, és rémesen sz*rul viselem.
Lelkileg minden nagyon szép és jó, örülünk apukával mindketten... na de ez a rosszullét megkeseríti a napjaimat. Mennék dolgozni szívesen, de nem tudok. Egész nap hányok, a víz, keksz, minden visszajön. Első baba, sajnos nincs rutinom ennek a legyűrésében, de alig várom már, hogy megmozduljon, elvileg akkor elmúlik ez a kínlódás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!