Hogyan viselitek a tapizást?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogyha állandóan simogatják a hasad.Mások tehát nem apa vagy te.Most vagyok terhes a 2. gyerekemmel,de anyósom folyton fogdosna.Az első babámmal még hagytam neki,bár akkor sem bírtam.Most viszont 15 hetes vagyok,már nő a pocim,és ha hozzám ér,ellököm a kezét.Ő nem érti meg másképp.Ha szépen mondom neki,akkor is duzzog.Nektek volt/van ilyen gondotok?2010. jan. 27. 12:07
1/29 anonim válasza:
Szerencsére nincs, nem akartnak nagyon tapizni. De már megterveztem, mit fogok tenni, ha mégis: visszasimogatom nekik. :-)
2/29 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó ötlet.Tetszik.:)
2010. jan. 27. 12:15
3/29 anonim válasza:
Szia,
én is utáltam, és megmondtam, hogy nem szeretem, ezért ne scinálják, ha mégis nyúltak felém vagy megfogtam a kezüket hogy mondtam már hogy nem szeretem, vagy hátraléptem ha volt idő, de mindig készenlétben voltam... :)
4/29 anonim válasza:
16 hetes vagyok, engem nem zavar, bár erőszakos sokáig tapizóval még nem találkoztam. És eddig még mindenki megkérdezte, hogy szabad-e. Mostanában kezdett el látszani a pocim.
5/29 anonim válasza:
sztem azt is megmondthatod h azt mondta az orvosod h ne simogassák a pocakod mert méhösszehúzódást okozz és h beindulhat a szülés.ha kinevetnek vagy nem hiszik el nézzenek utana.amugy ez tényleg igy van ja meg azt is mondhatod h rátekeredhet a köldökzsinor a nyakára meg ezekhez hasonlót.még sem hazudsz és elkerülsz vele pár konfliktust.36 h kismama
6/29 anonim válasza:
Jaj ne is kérdezd én sem szeretem ha más fogdossa. De hiába mondom. nem hallgatnak rám. Pl. anyósom azt mondta, hogy ő akkor sem tudja megállni és akkor is simogatni fogja :-o Apukám meg tök durván nyúl mindig felém, és már mondtam neki, hogy nem szeretem ha simogatja, de elengedi a füle mellett :( Pedig már a kezemet is odateszem, ha látom hogy közeledik, de az sem zavarja.
7/29 anonim válasza:
én megőrültem volna tőle, de hál istennek ritkán volt ilyen veszély. szerencsére a szüleim se akarták simogatni, meg anyósom se:)
8/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor nem vagyok egyedül.:)
2010. jan. 27. 13:15
9/29 anonim válasza:
Idegennek nem engedném,de anyum,tesóm,anyósom megsimizhetik.
Természetesen apának "kötelező "is. :):)
Anyóssal így próbálok jóban lenni,hogy én teszem a kezét,ha érzem,hogy nagyot rúg.Ő magától nem tenné,de szeretné érezni.
10/29 anonim válasza:
Ja,és persze a 4 évesem is folyton simogatja a kistesóját,de az olyan jó,mert így alakítja a kötődést.
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!