Lehet hogy már a babát érzem?
Figyelt kérdés
18hetes trhes vagyok és a napokban keztem érezni,hogy a köldököm alatt mintha egy kis lüktetést éreznék idönként.Mikor lehet jobban érezni,amikor már a köldöknél van az hányadik hét körül van?Körtét lehet enni??2008. aug. 13. 14:19
1/4 anonim válasza:
Szia! Én a 21-ik héttől éreztem mozogni, de lüktetést csak a saját hasi verőerem miatt éreztem. Nekem kb 20 hetesen kezdett jelentkezni, kis dudorok formájában, de mozgást, rúgást csak 1 hét múlva. Körtét pedig nyugodtan. Gyümölcsöt, zöldséget amennyit csak bírsz. Nagyon szép babavárást! 25 hetes kismama.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Szintén 18 hetes vagyok, és már napok óta érzem én is. Pici lüktetés a köldökömtől lenn jobbra, és már elég gyakori. Főleg este szoktam érezni, amikor elfekszek.
Gratulálok!
3/4 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. Igen, minden gyümölcsöt lehet fogyasztani.
4/4 anonim válasza:
Szia! Én vékony testalkatomnál fogva már a 16. héttől érzem őt, tehát ennyi idősen már bőven lehet. Bármilyen friss gyümölcsöt bármekkora mennyiségben nyugodtan egyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!