Létezik hogy 9. héten már a babát érzem? Második terhesség. Bővebben lent.
Tegnap előtt este kezdődött, úgy feküdtem, hogy félig a hasamon, félig oldalt, és akkor középen-jobbra éreztem valami kis furcsa bökést. De elég lightos volt, nem is tulajdonítottam neki jelentőséget. Aztán tegnap este megint ugyanezt éreztem, csak középen. Ma este meg kicsit középtájon-jobb oldalon.
Lehet ez a baba mozgása már? Az elsőt is nagyon korán, már a 14. héten éreztem!
Nekem harmadik babó és pont ugyanez a dilemmám, mint neked. Én is 9 hetes vagyok és az elmúlt napokban kétszer is meg mertem volna esküdni, hogy a babót érzem.
A nagyobbjaimat is korán éreztem, igaz, én a másodikat később, mint az elsőt, de lustább pocaklakó is volt, meg elöl volt a lepényem. De a 16. héten már őt is. Az elsőt a 14-en.
Igen , tuti azt érezted.
Nekem is az első már a 14.héten megmozdult, most a 2. baba már 9 hetesen. 40+3hkm
Szia!
Az elsőt én is a 14. héten éreztem!És mosta másodikat 10 hét körül én is!Én akkor ha a jobb oldalamon fekszem, és főleg ha a kislányom is odatolja a kis popóját!Akkor jön a baba is! :)
De most már hiányolom, hogy nem érzem sűrűbben!Bár van nap, hogy többször is, de van hogy két napig semmi!Már örülnék, valami rendszerességnek :)14 hetes vagyok már!
Tuti Ő az! :)
23 hós kislán és 14 hetes pocakbabai anyuja
En nem hinnem, de nylvan te erzed. Mindenesetre ha ilyet mondanak, akkor azon mosolyogni szoktam egyet.
A masodik babat 12 hetesen ereztem eloszor es en mar azt is durvanak tartottam es napokig azt gondoltam, hogy biztosan tevedek, csak eppen rendszerese maradt.
De a 9. het nekem hihetetlen.
Ettol fuggetlenul persze lehet.
Nyilvan tudod, hogy 9. heten a mehed meg nagyon kicsike egy nagyobb ludtojasnyi, vagy kisebb okolnyi kb es meg javaban a szemeremcsont mogott van. Ha ott erezted a mozgast, akkor talan lehet a baba.
"Tehát kb a medencecsont magasságában a köldök alatt, és tőle kicsit jobbra, balra, vagy tök középen."
Ezt csak most olvastam.
Ha itt erzed, akkor sajnos meg BIZTOSAN nem a babat erzed, mert a baba meg nincs ott.
Nezd meg mondjuk ezt:
Meg jo par het kell, hogy ott erezhesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!