22 hetes kismama vagyok és tegnap óta nem érzem mozogni a babát, baj lehet?
Általában esténként ficánkolt, de tegnap semmit nem éreztem, és még most reggel sem.
Nem tudom van-e összefüggés, de iszonyat fáj a csípőm, és nyilalgat a hasam aljába a jobb oldalon!
Valaki hasonóan járt már? Mi lehet ez?
Nagyon aggódom!
Szerintem is orvos de azonnal! Próbáld meg azért felrázni hátha segít! Remélem minden rendben lesz!
Egy gyönyörű 2 éves és egy 25 hetes magzat anyukája
Én már jártam így. Én is megsoktam kb a 19. héttől hoyg rendszeresen mozgott, és elég ficánka a fiam.
Tudtam,hogy reggel ébredés után, este lefekvés után, étkezések után kb fél órával mindig mozgott, plusz még amikor kedve volt.
Aztán kb a 23. héten csinált olyat először, hoyg a megszokott reggeli ébredénél nem jelentkezett.
Már akkor teljesen megijedtem, de képzeld el eltelt úgy 2 nap, hogy a két nap alatt szinte csak 3-4x valami enyhe kaparászást éreztem.
Aztán egyszer csak visszaállt minden, és most újra olyan aktív mint korábban.
Tettem fel kérdést erről én is, meg is voltam ijedve, rengeteget olvastam erről.
Mivel én enyhe kaparászást azért éreztem, várakozni kezdtem, és mint mondtam visszatért a mozgás.
Vanak aktívabb napo, és kevésbé aktív, a baba éppen kezd napirendet alakítani magának.
Az,hoyg önmagában tegnap este óta nem érzed moogni még nem jelentene bajt.
Sőt önmagában a csípőtáji nyilallgatás sem, mert az meg azt jelentheti hoyg tágulnaka csípőcsontok.
A kettő együtt nem túl jó jel, de azért remélem hogy semmi baj nincsen, és mire én ezt begépelem, megmozdul a babád!
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszokat, és az érdeklődést!
Végül is tegnap délben újra éreztem a mozgást, de azért elmentem a védőnőhöz délután és mindent rendben talált.
Este pedig a régi volt a rugdosása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!