Mi történik akkor ha nem megyek el a cukorterhelésre?
Figyelt kérdés
Gondolom most le fogtok hurrogni, de én nagyon félek ettől a vizsgálattól. Amúgy is sok a gyomorsavam szóval ilyen cukros dolgok még jobban felnyomják, és általában hányás lesz a vége, a vérvételtől is nagyon félek, meg éhgyomorra nem tudok 1 órát sem lenni nem, hogy 2-3 órát olyan szinten rosszul vagyok reggel ha nem eszek rögtön amikor felkelek,hogy el sem tudom mondani. Vennék egy cukormérőt és inkább azzal mérném.
Mi fog történni ha nem megyek el? Még a 20.hétben vagyok de már ettől parázom. Normális válaszokat kérek, köszönöm!
2014. okt. 18. 11:32
41/45 anonim válasza:
Jézusom kérdező...te nem vagy normális...inkább otthon leszel rosszul, mint egy kórházba ahol még segíteni is tudnának rajtad?? Szerencsétlen...minek vállalsz te gyereket, ha annyit nem teszel meg a babáért, hogy legalább megpróbálod??........
42/45 A kérdező kommentje:
Az utolsónak üzenném, hogy mielőtt így előítél előbb ismerje meg az életem, nem kell rögtön szerencsétlenezni meg nem normálisozni. Te biztos nagyon normális vagy, hogy ilyeneket írsz amikor azt se tudod ki vagyok! Gratulálni tudok az ilyen emberek!!! Több választ nem kérek mert eldöntöttem,hogy elmegyek e vagy sem, amit persze az orrotokra nem kötök!
2014. okt. 25. 11:28
44/45 Sssaszem válasza:
Azóta nem mentél el a cukorterhelésre? Egészséges kisbabád lett végül?
45/45 Sssaszem válasza:
Soha többet gyereket nem szülök, soha az életbe. A szagokat nem bírom elviselni. Sok gondom van a vérvétellel a cukorterheléssel. Inkább maradok a fenekemen, minthogy férjhez menjek. A családommal maradok amíg élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!