Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik akkor ha nem...

Mi történik akkor ha nem megyek el a cukorterhelésre?

Figyelt kérdés

Gondolom most le fogtok hurrogni, de én nagyon félek ettől a vizsgálattól. Amúgy is sok a gyomorsavam szóval ilyen cukros dolgok még jobban felnyomják, és általában hányás lesz a vége, a vérvételtől is nagyon félek, meg éhgyomorra nem tudok 1 órát sem lenni nem, hogy 2-3 órát olyan szinten rosszul vagyok reggel ha nem eszek rögtön amikor felkelek,hogy el sem tudom mondani. Vennék egy cukormérőt és inkább azzal mérném.

Mi fog történni ha nem megyek el? Még a 20.hétben vagyok de már ettől parázom. Normális válaszokat kérek, köszönöm!

2014. okt. 18. 11:32
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nálunk (debrecen) lehet vinni fekete teát abba teszik a cukrot és lehet hozzá citromot tenni.

Mondjuk voltam régebben olyan helyen is ahol elküldtek hogy egyek valamit és nem volt fontos a cukros lötty de az a hely már megszűnt de hátha nálatok is van ilyen lehetőség.

2014. okt. 18. 12:34
 12/45 anonim ***** válasza:
96%

Ha a háziorvos adja a beutalót akkor neki említsd meg, nekem a nődoki adja. Mondjuk nálunk nincs sok lehetőség mert szembe van a labor, ott már papírra ki van rakva hogy cukorterhelésre mit kell vinni.

És lehet hogy régen nem volt ilyen vizsgalat de ki tudja hány baba halt meg így vagy lett beteg.

Anyám idejébe nem volt uh meg semmi, nem is vették észre hogy baj van a babákkal csak amikor beindult a szülés és halva születtek az ikrei. Ne akarjuk vissza azokat az időket.

2014. okt. 18. 12:38
 13/45 anonim ***** válasza:
96%

Szerinted régen minden baba egészségesen született? Olvass utána mit okoz, ha cukros vagy és nem derül ki. Egyébként próbáld meg, ha nem megy, akkor térj át b tervre, mondjuk mérd egy hétig minden étkezés előtt és után a cukrod, és írd, hogy mit és mennyit ettél. De a zsemles, tejes vizsgálat halottnak a csók. Zsemle és zsemle között is hatalmas különbség van, így nem megbízható. A sok savra egyébként kiváló a salvus víz, próbáld ki, ha még nem próbáltad. Velem csodát tett.

Ötös voltam

2014. okt. 18. 12:40
 14/45 A kérdező kommentje:

Egy ideig ittam a Salvus vízet de annyira elviselhetetlen volt az ize egy idő után,hogy rosszul lettem tőle.

Veszek egy vércukor mérőt és tesztcsíkokat és mérni fogom, így döntöttem, a háziorvosommal megbeszélem ezt,hátha így nem kell elmennem a terhelésre.

2014. okt. 18. 12:43
 15/45 anonim ***** válasza:
95%
Beszéld meg a háziorvosoddal. Elhiszem, hogy rosszul vagy a cukortól, de én inkább kihánynám, minthogy baja legyen a babámnak, azért mert kihagytam pár fontos vizsgálatot. Én a vérvételtől vagyok rosszul, lelkileg visel meg, totál kiütöm magam, de tudom, hogy a pocakomban lévő babáért megtenném és sose mondanám azt, hogy ezt meg azt a vizsgálatot kihagyom, mert ÉN rosszul vagyok tőle. A terhesség nem mindenkinek egy leányálom, de tudhattad volna, amikor ezt vállaltad. A szülés rosszabb lesz és nem mondhatod azt, hogy jaa bocs, én arra nem megyek el....
2014. okt. 18. 13:02
 16/45 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg előbb kérdezd meg a haziorvost és ha belemegy akkor vegyél mérőt mert így csak felesleges pénzkidobás lenne. Otthon amúgy hogy fogod mérni? Eszel egy kis zsemlét, megméred és boldog leszel hogy hurrá jó a cukrom? Vagy otthon már bírni fogod a cukros dolgokat is? Anyám cukros, ha elengedi magát (csoki cukor hátán) akkor rendesen felmegy a cukra de egy zsemle neki sem olyan mérvadó. Épp ezért kellene tudni nálad is hogy van e gond mert ha igen akkor diétázni kellene.
2014. okt. 18. 13:03
 17/45 Babeli Zurzavar ***** válasza:
97%
ha ezt nem tudod megtenni, nem vagy kepes mas alternativat keresni pl zsemle-joghurt kombo, akkor mi lesz kesobb?! meg csak 20 hetes vagy! szulni el kell menni, pedig ott ver is lesz, infuzio is adott esetben es ehgyomorra leszel jopar orat! szedd ossze magad, felnott vagy, anya leszel, ez pedig a varandossag alatti nehezsegek elfogadasaval kezdodik! szivd fel magad, kemenyits be es mutasd meg hogy meg tudod csinalni!
2014. okt. 18. 13:17
 18/45 A kérdező kommentje:

úgy mérem itthon majd ahogy az orvosom mondja, meg inkább itthon legyek rosszul mint,hogy 50km-re egy kórházba ahonnan utána még haza is kell jutnom

valahogy, busszal meg nem kis idő (faluba lakom)

Lehet,hogy valaki bátran elviseli ezt a terhelést, de én sajnos nem inkább 5x szülök mint,hogy megigyam a cukros löttyöt. Ezért nyugodtan meg lehet szólni, mit is várhattam volna itt...

2014. okt. 18. 13:19
 19/45 A kérdező kommentje:
ott a kórházba csak a cukros lötty megoldás van. Máshova meg nem nagyon tudnék menni mert innen nincs úgy busz sem meg ritkán jár.
2014. okt. 18. 13:23
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Es akkor mi van, ha kihanyod? Semmi. Feltakarítják. De nem is biztos, hogy ki fogod. Ha egy kis hányas, meg egy egészséges baba kozott kell választani, nem lehet kerdes....
2014. okt. 18. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!