Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen esetben mi történik?

Ilyen esetben mi történik?

Figyelt kérdés
Az anyának 15 perces fájásai vannak, nincs párja, nincsenek rokonai. Senkije nincs aki tudna vigyázni a másik 2 gyerekre mig ő szül és amiga korházba kell lenni. Bébiszitterre sincs pénze. mi a tehendö?
2014. szept. 6. 10:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Esetleg szomszédok? Vannak gyermek megőrzök. Vagy esetleg te nem tudsz vigyázni rá?
2014. szept. 6. 10:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs senki. Én? Hát nemtudom beengedik a szülőszobára őket? És abba a 3 napba?
2014. szept. 6. 10:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Nincs egy ismerőse, barátnője, akit megkérhetne? Egy megbízható barátnője nincs, akire számíthatna és akire nyugodt szívvel rá merné bízni a gyerekeket? Erre terhesség elején gondolni kell, ha ilyen helyzetbe van, hogy nincsenek rokonai. Mennyi idősek a gyerekek?
2014. szept. 6. 10:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nincs senki, de senki, akkor a mentős/kórház szól a gyámügynek, és átmeneti nevelés alá helyezik a másik kettőt. Hogy hová, az attól függ, milyen idősek a gyerekek, hol laknak?

Én az anya helyében magam szólnék a védőnőnek, de nem a szülés napján, hanem jóval előtte, hogy tudjam, hová kerülnek a gyerekeim.

OFF: Hogy hogy semmi rokon, se párod, se férjed? A gyerekek apja?

2014. szept. 6. 10:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Abortuszra gondolsz? Oda sem vihettem volna őket be gondolom. Nincs barát sem senki
2014. szept. 6. 10:26
 6/11 A kérdező kommentje:
2 és 3 évesek
2014. szept. 6. 10:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom nekem írtad e, de nem abortuszra gondoltam, hanem arra, hogy akkor már terhesség elejétől kezdve félre kellett volna tenni pénzt bébiszitterre vagy utána járni, hogy mik a lehetőségek, segítséget kérni.
2014. szept. 6. 10:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk igy nem kellett volna eleve teherbe esni se, ha ennyire életképtelen az anyuka . A terhesseg 9 honap, van ido elrendezni a dolgokat. Olyan nincs, hogy valakire nem lehet azokat a gyerekeket ra bízni. Igenis spóroljon ossze bébiszitterre, kérje meg a szomszédot, a gyerekek apját, végső esetben átmeneti nevelesbe veszik a gyerkeket addig, amig a kórházban van.
2014. szept. 6. 10:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyébiránt ilyen esetben válasza az ambulans szülést, amikor sajat felelősségére hazamegy a szules utan. Igy csak par órára kell gyerekfelugyeletet megoldani,
2014. szept. 6. 10:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Apuka 1 hónapja elhalálozott. Köszi a válaszokat, indulnom kell azt hiszem
2014. szept. 6. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!