Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam geneteikai uh-n!...

Ma voltam geneteikai uh-n! Nem látta az orvos a babám gyomrát! ( 18 hét 3 nap). Ilyen esetben, ha tényleg igy van, mi történik?

Figyelt kérdés
A doki szerint lehet, hogy az uh előtt ürítette ki a gyomortartalmát és azért nem látta és egy hét múlva visszakért kontrollra, hogy egy másik orvos is nézzen meg. De én addig behülyülök.
2009. okt. 22. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

érdekes hogy nem mondta a doki hogy igyál jó sok vizet és menj vissza 20 perc múlva. Nekünk is ez volt a 18. heti UHn.

SZTK alapon voltál?

Ha budapesti vagy, menj fel az istenhegyi klinikára, hogy nézzenek meg, szerintem még ma is tudnának fogadni...

Amúgy meg ha nem lenne gyomra, nem nőtt volna eddig sem, szóval ne aggódj:)

2009. okt. 22. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az Istenhegyi jó ötlet, nagyon jó mind két genetikus. Dr. Hajdú Krisztina és Dr. Bátorfi István, bármelyikhez kerülsz biztos lehet benne, hogy a tutit mondják, nemzetközileg elismert szakember.

14.000 Ft-ba kerül, de ha ők nem tudnak hamar vállalni, akkor a II. került Lotz Károly utcában van egy nagyon jó 4D ultrahnagos, (Barna Csilla), ha nem kérsz cd-t meg képet, akkor 5-6eből megnézi a babát, mondd el neki, hogy aggódsz és muszáj gyors választ kapnod. Ő szinte azonnal fog fogadni

Nekem amúgy a veséjében látott a 18.heti UH tágulatot és is elrohantam (mind a két helyre) és az volt a baj, hogy épp akkor ürített a pici. Most 31 heets vagyok és azóta egyszer sem láttak problémát a veséjével. Nyugodj meg és gyorsan menj el egy UH ha megteheted. Minden jót!

2009. okt. 22. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem gyorsan irány egy ultrahangos helyre, mindegy hogy 4D vagy sem! Az a biztos, 1 hétig ne várjál!
2009. okt. 22. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:

ha van magánra pénzed, szerintem is menj el! Rengeteg van, csak hát drágák :( egyébként álltalában egy kerületben több kórház is van, ha nálatok is így van, a másikba is bemehetsz.

nagyon szurkolok!!!

2009. okt. 22. 16:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Vidéki vagyok, de én se nyugodtam bele ebbe a diagnózisba és addig hívogattam a dokimat, mig délután behívott uh-ra ( a genetikát egy másik csinálta, mert az én dokim nem csinálhat genetikai uh-t). Nagyon szépen látszott a kis gyomra, azt mondta a dokim, hogy biztosan akkor ürített a kicsi amikor voltam délelőtt, de délutánra már minden rendben volt. MOndta, hogy a magzatvíz is normális mennyiségű, mert abból is lehet következtetni bajra, ha az több, mint aminek lenni kéne. Nagyon aranyosak vagytok az infókkal, köszönöm. Mindenkinek jó babavárást!!!!
2009. okt. 23. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!