Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha császárt szeretnék azt...

Ha császárt szeretnék azt lehet kérni a dokitól?

Figyelt kérdés
Tudom hogy elméletileg nem lehet, és hogy jogi következményei lehetnek, de ha kérem elintézi a doki? Esetleg plusz pénzért? Ha igen, akkor hogy magyarázza ezt a felettesének? Vagy nem kell indokolni?
2014. okt. 17. 12:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
"én akiket láttam, és császárral szültek, másnap semmi bajuk nem volt,, - akkor azok a nők igazi droidok lehettek,hogy egy nappal egy nagy műtét után(mert nem kérdés,hogy az) semmi bajuk nem volt! Én bírom a gyűrődést,a fájdalom küszöböm is nagyon magas,sok mindenen estem már át,de a 3 császármetszésem volt a hab a tortán! Még az 5. napon(mind a 3-nál) is csoszogtam,nem hogy lépcsőztem volna,vagy boldogan szaladgáltam volna a virágos réten. 0.o
2014. okt. 18. 12:20
 12/12 A kérdező kommentje:
Sztem ezen kár vitatkozni. Valaki meg sem érzi a sima szülést sem, főleg ha még varrni sem kellett. Én a sima szülés után 1 hétig voltam kórházban utána, ülni, hanyatt feküdni hetekig nem tudtam, szintén csak csoszogtam, és a vérveszteség miatt kb 5 napig ájultam el, hogyha állni kellett. Ettől függetlenül simán szeretnék szülni, mert jobban félek a császártól. De a lényeg, hogy egészséges legyen a kisfiam, és elfogadom a császárt is. Köszönöm a válaszokat...
2014. okt. 18. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!