Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez fura a dokitol...

Szerintetek ez fura a dokitol vagy tok termeszetes?

Figyelt kérdés

A kezeloorvosommal (nem fogadott) ma delutan osszefutottam az sztk folyosojan,ahogy fogorvoshoz mentem.

Beszeltunk par szot,hogy hogy vagyok,baba hogy van stb. es futolag megsimogatta a pocim.

Nyilvan ez csak egy baratsagos gesztus akart lenni,megis kicsit meglepett.

Vagy szerintetek ebben semmi fura nincs,minden orvos csinal ilyet?

25 eves,34 hkm

2013. nov. 16. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tartom furának. Kedves volt, ennyi. Én mondjuk a falra másztam attól, ha idegenek akarták simogatni a hasamat, de tudtam, hogy nem perverzek, hanem valamiért ez egy szokás... :))
2013. nov. 16. 21:56
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem belefér, mondjuk én nem akadok ki, ha ismerősök megsimizik a babát is a pocimon keresztül.
2013. nov. 16. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy egyáltalán megismert 100 beteg mellett. Szerintem semmi jelentősége.
2013. nov. 16. 22:00
 4/12 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat.

Nem is gondoltam,hogy perverz es a hozza jaro kismamakra bukik,csak meglepett a kozvetlensege. :-)

2013. nov. 16. 22:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Na tessek mar azt is kerdore vonjak ha egy orvos kedvesen emberien probal kozeledni! Kisse elferdulten gondolkozol a hormone tultengesed miat... Sebaj majd elmulik!
2013. nov. 16. 22:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem háborodott fel szerintem a kérdező, de valóban meglepő az ilyen. Az én férjem orvos, nem jellemző az ilyen közvetlenség rájuk (rá sem), szóval meglepő, de sztem kedves tőle.
2013. nov. 16. 22:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem a multkor uh elott simogatta meg a pocakomat az orvosom, es en ugy eteztem, kedves tole, nem fogtam fel tolakodasnak.
2013. nov. 16. 22:22
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen,tenyleg kedves,es tudom,hogy semmi rossz szandek nem volt benne.

Csak meglepett kicsit,mert az orvosok altalaban megtartjak a 2 lepes tavolsagot,akkor is,ha amugy tok rendesek

Sajnalom,ha felreertheto voltam,mert en nem haborodtam fel,tisztelem es kedvelem is ezt az orvost.

Valoszinuleg azert lepett meg,mert eddig meg nem talalkoztam ennyire baratsagos dokival. :-)

2013. nov. 16. 22:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én nődokim egy TŰNDÉR.Nála szültem a kisfiam,lázasan is bejött a korházba mikor megindult a szülés,és végig ott ült a az ágyam mellett,egy percre sem hagyott magamra,nézte a monitort,mindent elmondott közben,nyugtatgatott,és a kezemet simogatta.Kicsit,talán egy percig furcsa volt,de aztán a legtermészetessebb dolog volt.Örültem hogy Őt választottam azóta is hozzá járok!!!'
2013. nov. 16. 22:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez aranyos! Teljesen itt van előttem a történet, csak mosolyogni tudok.

Kissé más történet az enyém, és én akkor meg is ijedtem, amikor a dokim sima vizsgálat után (nem terhesen) megsimogatta a térdemet. Na az volt a fura!

A pocaksimogatás szerintem igen kedves gesztus, de biztos nem túl gyakori, azaz nem is lehet természetes, viszont annál emberibb.

2013. nov. 16. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!