Kora terhességben ez természetes?
Figyelt kérdés
5+4 hetes vagyok, és sajnos kissé túl aggódom most az elején a dolgokat. Nem mentség képpen,de hosszú küzdelmek árán jutottunk el idáig, és két méhenkívüli, egy vetélés, és legutóbb februárban imperfect vetélésem volt műszeres befejezéssel. a kérdésem az lenne,hogy mennyire vehető természetesnek,hogy a tünetek hol vannak,hol enyhülnek,vagy épp nincsenek? szerdán 4+6 hetesen voltunk uh-n (lombik miatt ilyenkor hívnak vissza,egyébként tudom,hogy nem szoktak ilyen korán uh-ra menni,akik természetes úton várnak babát),szóval akkor 4 mm-es petezsákunk volt méhen belül. Tünetek mindjárt megjön érzés, émelygés, mellérzékenység , fáradékonyság előjöttek. Ám hétvégén nem voltak igazán tüneteim, sőt jól voltam. Ma reggel újból émelyegtem,szapora lett a pulzusom (néha egyik pillanatról másikra tör rám ilyen),és szurkálódik a pocakom. Utrogestant kapok 3x3 és Duphastont 3x1-ben,vérzés nincs,csak úgy félek,amikor nem érzek épp semmit...2013. okt. 21. 08:36
1/4 anonim válasza:
szia. en is gyakran panikoltam be,ha enyhultek a tunetek. A tunetek jonnek mennek, ne aggodj,minden rendbe lesz. Drukkolok
9+6 hkm :)
2/4 anonim válasza:
Szia.
Nálunk is lombik babák lesznek. 3. beültetés sikerült. Én is végig aggódtam az első 12 hetet. Véreztem, barnáztam napi 8 utro mellett. Nekem a fáradtságon kívül semmi tünetem nem 2X voltam rosszul és egyszer hánytam. Szóval a tünetek nem jelentenek semmit.
19+4 hkm
3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mindkettőtöknek köszönöm , hogy írtatok. ÁÁÁ néha oly pozitív vagyok, néha pedig...rám tör a félelem. De akkor valahol ez "belefér" még, azért a szerdai uh. után leszek valszínű csak nyugodtabb. Boldog szép babavárást Nektek is:)
2013. okt. 21. 10:38
4/4 A kérdező kommentje:
sziasztok. ma volt uh. 5 hét 6 naposok vagyunk, petezsákban már látszódott a babánk:) jövő héten 6 hét 6 naposan már szívhangot hallgatunk:)
2013. okt. 23. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!