Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez fura a dokitol...

Szerintetek ez fura a dokitol vagy tok termeszetes?

Figyelt kérdés

A kezeloorvosommal (nem fogadott) ma delutan osszefutottam az sztk folyosojan,ahogy fogorvoshoz mentem.

Beszeltunk par szot,hogy hogy vagyok,baba hogy van stb. es futolag megsimogatta a pocim.

Nyilvan ez csak egy baratsagos gesztus akart lenni,megis kicsit meglepett.

Vagy szerintetek ebben semmi fura nincs,minden orvos csinal ilyet?

25 eves,34 hkm

2013. nov. 16. 21:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Meglepo a simi, de sztem nem gaz. Az, h szules kozben kedves, megfogja a kezet meg el is varhato, bar az en dokim nem tette, de veszhelyzet volt. Viszont ugyano mutott is mar engem korabban, a mutobe labon mentem be, es meg mielott elaltattak beszelgettunk es akkor batoritolag megfogta a terdem. Ezen meglepodtem, de jol esett.
2013. nov. 17. 01:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon kedves ez a doki. Szerintem nincs is evel a simivel semmi gond. Ha veletlenul ot kapnad el ugyeletben, amikor szulsz,akkor jol jarsz:)
2013. nov. 17. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!