Én még csak 23 hetes vagyok; 164cm-rel és 56 kg-mal kezdtem; de már 7.5kg-mot híztam :-( Egyenlőre nem látszik igazán, a hasam és a mellem lett hatalmas. Nem eszem össze- vissza, így nem is értem. De ez van, majd lemegy szoptatás után. :-) Kedves kérdező, veled mi a helyzet?
2014. okt. 13. 09:05
2/8 anonim válasza:
Szia!Ma lettünk 31hetesek.Szerencsére rosszullét teljesen elkerült,néha néha a savval küzdök,de az is nemrég ota.Eddig +8kg de ugy érzem mintha +30 lenne...Nappal minden rendben,de estére néha tropa vagyok.Elkezdett fàjni a hàtam,csipöm,rosszul alszom.Alig vàrom màr a végét!!!Kiscsajunk lesz,aki nagyon de nagyon eleven a pociban,de persze legjobban akkor mikor én csicsiznék,aztàn van hogy reggel ö kelt :) és te kedves kérdezö?
2014. okt. 13. 09:32
3/8 A kérdező kommentje:
Mi most léptünk át a 30 hetbe. 68 kg kezdtem 171 cm. Eddig plusz 7 kg járok de en is úgy érzem mintha mar plusz 20 lenne. Hamar kifaradok és rosszul is alszok mert nagyon fáj a derekam. Nekünk kisfiunk lesz. Eddig nem vásároltunk semmit ugyhogy most fogunk nekikezdeni. Remelem kicsit eltereli a gondolataimat mert kezdett zavarni hogy mindenhol gömbölyodok:))
2014. okt. 13. 10:12
4/8 anonim válasza:
Masodik vagyok,ugyanannyi kilòval kezdtem mint te (174cm) szòval kb ugyan az.Engem az is zavar h eleve + al kezdtem a terhességet,hormonteràpiànak köszönhetöen :( nagydarabnak érzem magam!Na de majd szülés utàn teszek ròla h visszakapjam a régi alakom,mivel jövö nyàron lagzi + a picink keresztelöje egyben.Sajnos nem fogok tudni szoptatni ezért ha màr kint a baba el is kezdhetem a fogyit picit késöbb meg az edzést is.
2014. okt. 13. 10:52
5/8 anonim válasza:
Szia
Én jól viselem eddig még nem igazán "terhes" a terhesség. Aludni nem nagyon tudok mert minden fordulasnal fent vagyok. Hajnalban ébredek, pisilek iszom és próbálok vissza aludni. Viszont a babám egy hete nagyon lelassult, csak mocorog, forog, nyomkod nem nagyon rugdal. Remélem a helyhiany miatt :) jaa a, bocsi Igen eddig 3kgt hiztam de mivel pénteken volt az esküvőm annyit ettem, hogy biztos több mint 3 :)))
30hkm
2014. okt. 13. 14:14
6/8 anonim válasza:
Szia!
Ma töltöttem a 30 hetet, eddig 8,5 kg ot híztam,50 kg al kezdtem. Kisfiút várok, már majdnem minden megvan, lassan elkezdem kimosni a kisruhákat. Sokat küzdök a gyomorégéssel, és kis mennyiségű ételtől is rossz a gyomrom. Pár napja dagad a lábam, de ahogy észrevettem inkább csak a bal. Alapvetően aktív vagyok, nem tudok nyugton maradni! Várom már nagyon hogy magamhoz ölelhessem a mi kis picurkánkat!
2014. okt. 13. 15:41
7/8 anonim válasza:
32 hetes leszek holnap, eddig 5 kg jött fel,de túlsúlyos vagyok,szóval elég is ennyi :) ő a második babaánk,szintén kislány, Villő lesz :) már nagyon várjuk!
2014. okt. 14. 09:24
8/8 anonim válasza:
Szia!
Én 31+2 hetes vagyok kislánnyal:) Én 63 kg-ról indultam és már bezony 72kg vagyok :/ Tehát pont 9kg jött eddig fel.
Én napközben teljesen jól érzem magam,semmi panaszom nincs,néha keményedek,esetleg picit begörcsöl a hasam,kicsi székrekedés,de összességében teljesen jól vagyok:)
Na de aztán mikor eljön az este!!...
Nem kapok levegőt,sehogy sem jó az ágyban,kb 6szor felkelek inni-pisilni. Még arra is felébredek ha egyik oldalamról a másikra fordulok:) A baba is elég aktív az esti órákban.. :)És ami még egy picit fura,hogy néha visszatér a hányinger :/ Pedig ez a 14.hétig tartott csak. Nem tudom mitől lehet! Ja hát a derékfájás..igen..Azt már olyan természetesnek veszem,hogy nem is tartom "tünetnek":):D
Mindenkinek boldog babavárást és kitartást:) Már nincs sok hátra:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!