Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes kismamák mennyit...

28 hetes kismamák mennyit híztatok eddig? Mocorog a babátok?

Figyelt kérdés
Én most plusz 6 kg tartok. A pocakom növekedése most mintha picit megállt volna s a babám sem annyira aktív mint eddig. Ti hogy álltok a bevásárlással?

2014. okt. 6. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia

a pocim most nekem is ugyan akkora sztem kB. Két hete. Tegnapelőtt a babám nagyon lusta volt, tegnap behozta ma pedig teljesen máshogy és máshol mozog. Olyan érzésem van napok óta mintha a mehszajamnal karcolás egy éles szerszámmal annyira kellemetlen néha :/ fogalmam nincs mit csinál :(

Eddig 3kgt hiztam, mostmar talan megvan a 4is. A kelengyenek az 50% a megvan kb :)

28+4hkm

2014. okt. 6. 19:54
 2/3 Margit84 ***** válasza:
Én még nem vagyok 28 hetes csak 27 múltam de már sajnos 11 kg-nál tartok... az orvos annyira nem bukott ki rajta, mert közvetlen előtte fogytam 12 kg-t, és mivel mikor kiderült, hogy terhes vagyok, azonnal abba kellett hagyni a napi 10 km futást, mert korábban vetélésem volt... így hirtelen módosult az életvitel és szerintem azért is jött fel ennyi kiló.
2014. okt. 7. 09:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 27+1 hetes vagyok, és 5,5 kg-ot híztam, a pocakom átmérője most 3 hét után 2 centit nőtt. Rengeteget mocorog a kislányunk. Mivel második baba, és az első is kislány, így ruhák azok megvannak, babakocsi is megmaradt jó állapotban. Kiságyat kapott, hozzá baldachin+ágyneműt megrendeltem. A ruhácskáit majd egy hónap múlva mosom, vasalom.
2014. okt. 7. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!