34 hetes kismamák hogy vagytok? Mennyit híztatok?
Én 34+3 napos vagyok iszonyatosan mocorog ,rugdos ,feszeget egyem meg a szívét csak már sokszor kellemetlen, 11 kg híztam ,megbeszéltem a kisfiammal hogy a 38. hétre megszülethetne!
Magnerotot míg mindig szedek napi 2x
Mikor kéne abbahaggyam? Boldog babavárást továbbra is
Én eddig 9 kilót híztam. Nekem is mocorog, rugdos, feszeget, de befolyásolja a front is úgy vettem észre.
Én fél magnesit még mindig bevettem tegnap, hogy jobban tudjak aludni, a derekam fájdogál. 36+0 km
nekem csak a derekam fáj nagyon meg a szeméremcsontom irdatlan, mint akit jol megrugtak:S
sokat mozog a fiunk...szetrugdossa anya gyomrát...:)
4 kilo plusznál járok eddig....remélem 7-nél megállunk:)
33 hkm
Én 33 hetes vagyok. Plusz 7 kilóval, ami csak a pocakom, sehol máshol egy plusz deka sem. Szerencsére nem vagyok kívánós, csak a gyümölcsre cuppantam rá, de se csoki, se keksz, se cukorka, se péksüti nem kell. Heti 2x kismamatornára járok, és mostmár nem dolgozok, de jó sokáig a munkahelyemre is gylog jártam, ami 2 kilométer egyirányba. Kislányt várok, nem az a rugdosós fajta, inkább csak helyezkedik, kidudorodik.
Szerencsére csak néha fáj a hátam, és eddig csak párszor mart a sav. Viszont a gyakori pisilést már unom.
Hát mivel nekem ez a 3.terhességem ,ahhoz képest elég nehezen viselem nem tudom miért, viszont a 20.héttől a 24 .hétig nekem is voltak problémáim barnázgattam, és közölte a doki hogy a külső méhszáj nyitva fél mm
hát marhára megnyugtatott, a védőnő szerint ez normális mivel már szültem és nem tud 100%-osan összezáródni!Ami zavar hogy eddig csak 2x vizsgált meg kézzel ,ami nem mintha zavarna csak mivel a külső méhszáj nyitva gondoltam sűrűbben kellene megnézni nehogy baj legyen!!
Most lesz majd 2 hét mulva amitől azért félek mert sokaktól azt hallottam hogy utána vérezgettek és majdnem megszültek meg van aki meg is szült,és 36.héten nem lenne jó ha még megszületne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!