Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes kismamak, ti mennyit...

25 hetes kismamak, ti mennyit hiztatok eddig?

Figyelt kérdés
25 hetes vagyok 170 magas es 68 kg-al kezdtem a terhessegem, Most vagyok plusz 5 kg-nal en kicsit sokallom. Ti hogyan baratkoztok meg a felszaladt kilokkal?

2014. szept. 13. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Én 25+4 vagyok egészen pontosan és sajnos eleve túlsúllyal kezdtem. 158cm vagyok és 64-gyel indultam, kábé 55 kilónak kellett volna lennem:( Most vagyok reggel 70 kiló, estére 71. Még azt mondom, hogy tűrhető. Sajnos első gyerekkel 69-ről indultam, végére 85 voltam. És sajnos nem ment le, csak a terhesség súlya és csak a szoptatás befejeztével tudtam-9 hónappal utána-elkezdeni a fogyókúrát, de sikerült elég jól lefogynom. Szóval tudom, hogy meg tudom csinálni, de megpróbálok óvatosabb lenni, hogy ne kelljen annyit ledobni.

Én örülnék neki, ha én is úgy indultam volna mint te-olyan arányokkal-és csak 5 kilónál tartanék. Abszolút teljesen normális, még az enyémre is azt írják, hogy éppen határon belül vagyok:D

2014. szept. 13. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ekkor tájt tartottam +11kgnál. Kb 170 cm magas vagyok és 60-ról kezdtem. Hát vhol mindig aggasztott de a várandósság megélése és a kisfiam várása erősebb volt:-) egyébként furcsa mód alig látszott rajtam.
2014. szept. 13. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
En 27 hetes vagyok, 172 cm magas.58 kg-rol indultam, eddig +6 kg-nal tartok.Szerencsere egyaltalan nem latszik meg rajtam,persze a novekvo pocakomat leszamitva:)
2014. szept. 13. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én 156 cm vagyok és 50 kg ról indultam, most 56 kg vagyok, és aggasztó mert alig tudok enni szó szerint! Mi lenne ha még tudnék is! :)

25+5 h km.

2014. szept. 13. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! 165cm vagyok és 57kg-ról indultam, eddig 4 kg jött fel rám.
2014. szept. 13. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!