25 hetes kismamak, ti mennyit hiztatok eddig?
Én 25+4 vagyok egészen pontosan és sajnos eleve túlsúllyal kezdtem. 158cm vagyok és 64-gyel indultam, kábé 55 kilónak kellett volna lennem:( Most vagyok reggel 70 kiló, estére 71. Még azt mondom, hogy tűrhető. Sajnos első gyerekkel 69-ről indultam, végére 85 voltam. És sajnos nem ment le, csak a terhesség súlya és csak a szoptatás befejeztével tudtam-9 hónappal utána-elkezdeni a fogyókúrát, de sikerült elég jól lefogynom. Szóval tudom, hogy meg tudom csinálni, de megpróbálok óvatosabb lenni, hogy ne kelljen annyit ledobni.
Én örülnék neki, ha én is úgy indultam volna mint te-olyan arányokkal-és csak 5 kilónál tartanék. Abszolút teljesen normális, még az enyémre is azt írják, hogy éppen határon belül vagyok:D
Szia! Én 156 cm vagyok és 50 kg ról indultam, most 56 kg vagyok, és aggasztó mert alig tudok enni szó szerint! Mi lenne ha még tudnék is! :)
25+5 h km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!