Nem tudok aludni! Iszonyatosan kínlódom éjszakákon át! Más is van ezzel így?
Figyelt kérdés
Ez a 3. terhességem, eddig még nem tapasztaltam az első kettővel ilyet, de mondhatom iszonyat rossz az egész. Napközben állandóan hulla fáradtnak érzem magam, ami érthető is, hisz a másik két manó is kicsi még, de ha este el is alszok időben, akkor 1, vagy 2 óra múlva felébredek és nem bírok visszaaludni. Forgolódok, éhesnek érzem magam, de nem kívánok enni semmit sem, jönnek a hülye gondolatok a fejembe. Órákig eltart , mire sikerül visszaaludnom, aztán ismét felébredek. Az utóbbi egy hónapban az átlag napi alvásom 3-4 órára csökkent. Mit tehetnék ellene, mert igy szerintem kidőlök egy hét után, ha megszületik a kicsi. Meg félek a koraszülsétől is, nehogy ez az egész álmatlanság majd oda vezessen. Az első kettő terhességemmel olyan frankón tudtam aludni, akár napközben is, most meg belehülyülök az állandó éjszakázásba. 31 hetes kismama vagyok. Ja és még annyi, hogy ilyenkor a kisbabám is megébred a pocakban, mert őrületesen tud rúg-kapálni, gondolom akkor ez az egész nem alvás őt is zavarja. Tudnátok nekem egy-két jó tanáccsal segíteni?2010. jan. 21. 02:18
2/4 anonim válasza:
2.terhességem.ASzintén zenész.....
Pár napja este nem bírok elaludni.Máskor a lányom után hulla módon döltem be az ágyba 22 kor....Most 23 kor sem bírok elaludni.E`jjelek borzalmasok.Mikor végre aludnék a lányom ébred fel....
Reggel meg nem bírok magamhoz térni.
33 hetes vagyok.
3/4 anonim válasza:
en is hasonloan vagyok. elso gyerekem varom es meg csak 5 hetes vagyok.a dm-bol vasaroltam nyugtato teat es azt iszok minden este egy poharral,ez segit.nem arthat a picinek,mert gyogynovenybol van.probald ki ha gondolod.
4/4 anonim válasza:
Én is iszok citromfű teát, estére 2 szem magneb6, de rosszul alszom 3. napja. Lehet a frontot érezzük? Na de nem lehet mindig arra fogni. Egy a lényeg, én sem alszom jól. 1 bébi, 23 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!