Ti mikor szeretnétek visszamenni dolgozni,1 vagy 2 év múlva? És miért?
Terhesen is 2 évet terveztem itthon.Így is lett.
3 hónap múlva lesz 2 éves.Ő megy bölcsibe,én pedig vissza dolgozni.Nem anyagi okai vannak,jól élünk.Egyszerűen vágyom vissza a munkahelyre a felnőtt emberek közé,hogy újra hasznos része legyek a társadalomnak.
Első lányommal 3 évig voltam itthon. Igaz nem volt munkahelyem ahova visszamenjek, de ha lett volna se mentem volna. :) Nem bántás, ne értsetek félre de az én véleményem, hogy nem a bölcsinek szültem a gyerekem.
Most egyéni vállalkozóként megint nem kell ezen aggódnom. :) Maradhatok vele 3 évig. :) De ez az én véleményem, mindenki maga tudja, hogy nekik mi a jó. :)
Boldog babavárást mindenkinek. :)
2 éves kora után én elkezdtem vinni fél napra, mert baromi fontosnak tartottam (pszichológus vagyok, ha valaki olvas külföldi publikációkat, akkor ismeri a tartalmukat, én bíztam ezekben, és ismertem a kislányom is - nagyon jól sült el). Itthon voltam amúgy még onnantól fél évig, és 11 körül mindig hazahoztam.
Olyan demagóg butaság az, hogy nem a bölcsinek szülted. :) Persze, hogy nem. Én sem, meg senki. :)
6-os vagyok!
Természetes, hogy kell neki a társaság, a többi gyerek, nem csak mi. De én inkább elvittem, és a következőt is elviszem valahová máshová ahol korabeliek vannak.
Én bölcsis voltam és nem mintha emlékeznék rá, de anyum mindig meséli hogy mennyire nem szerettem ott lenni, de hát ugye az anyagi helyzet ezt kívánta.
En most vagyok 25 hetes varandos,de ugy gondolom 2evig maradok itthon.
A gyed nagy anyagi kieses lesz,masreszt szeretnem ha a kislanyom szokna a gyerekeket es kozosseget,na meg en egesz terhesseg alatt is itthon vagyok.. ismerem magamat,alig varom ,hogy visszamehessek majd porogni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!