Hányós korszak után visszamenni dolgozni: szerintetek is
hülyeség?
Figyelt kérdés
2 hetet voltam itthon, mert elég sokat hánytam, most viszont mennék vissza a dolgozni.
A védőnő szerint ez furcsa, ilyen hülyeséget még nem is hallott, ha már eljöttem táppénzre akkor maradjak is.
Ti mit gondoltok?
2012. szept. 3. 10:47
1/7 anonim válasza:
Én is egész nap hánytam az első 4 hónapban de ugyanúgy dolgoztam, időnként kaptam hányás elleni injekciót is.
Ne foglalkozz a védőnővel, még odébb van a szülés addig pénz is kell, ha úgy érzed bírod akkor menj vissza dolgozni.
2012. szept. 3. 10:51
2/7 anonim válasza:
Én biztosan vissza mennék, hacsak nem a 27. héten vagy. Az első babánál nekem is gond volt az első trimeszterben így sokat voltam táppénzen, de miután rendeződtek a dolgok mentem dolgozni és dolgoztam is az utolsó 2 hónapig. Én rosszul lettem volna, ha annyi ideig kell otthon lennem, no meg a pénz sem mindegy.
2012. szept. 3. 10:52
3/7 anonim válasza:
Én csak mostanában hallom, hogy 7-8 hetes kortól otthon vannak a kismamák, korábban ez nem volt "divat".
Én visszamennék, ha tényleg jól érzem magam, meg az sem mindegy, hogy mennyi pénzt kapsz most, illetve mi alapján számolják jövőre a járandóságaidat.
2012. szept. 3. 10:54
4/7 anonim válasza:
Én visszamennék, 2 hét az semmi és még kisterhes vagy, ha nem fáj semmid és jól vagy, akkor miért ne dolgozhatnál?
2012. szept. 3. 11:08
5/7 anonim válasza:
Én is olyan rosszul voltam, hogy mikor kiderült a terhességem, elmentem táppénzre. Nem tudtam volna úgy dolgozni járni. Maradtam is végig itthon, nem mentem dolgozni.
2012. szept. 3. 11:49
6/7 anonim válasza:
en is nagyon rosszul voltam az elejen megis dolgoztam. mindig volt nalam kekesz es viz. amikor jott a rosszullet ragcsaltam es ittam illteve leultem(ha epp alltam) igy sikerult tulelnem az elso idoszakot. na meg a munkahelyen is van wc ha annyira rossz ki lehet oda is szaladni.
2012. szept. 3. 12:20
7/7 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam.
Ügyfélszolgálaton vagyok, arról szó sem lehetett hogy így dolgozzak, de már 5 napja nincs semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!