Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés után mennyi idővel...

Vetélés után mennyi idővel lehet visszamenni dolgozni?

Figyelt kérdés
Ki kell várni a 4 hetet a kontrollig,vagy előbb is visszaengednek? Úgy érzem megőrülök itthon... :(((
2011. ápr. 8. 02:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled. Szerintem nyugodtan menj vissza dolgozni, amikor már fizikailag megerősödtél,és úgy gondolod, hogy bírnád! A lelkednek is jót fog tenni!
2011. ápr. 8. 07:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: ha fizikai munkát végzel, vagy volt műszeres befejezés nem árt megkérdezni az orvost. Nekem sajnos utóbbi volt, de talán már rá egy héttel mentem dolgozni.
2011. ápr. 8. 07:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hetesen volt spontán vetélésem. (Ez egy csütörtöki nap volt, és én már következő héten hétfőn dolgoztam. De ugye nekem nem volt műszeres befejezés, mert kitisztultam. Kaptam rá gyulladáscsökkentőt, meg valami cseppeket. Judit
2011. ápr. 8. 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 20 hetes ikervetélést követően ,egy hónap múlva mentem vissza dolgozni,a munkám részben fizikai is.
2011. ápr. 8. 09:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom, tudom min mész keresztül. Nekem 10 hetesen volt missed ab-om. Műtét után 2 héttel már visszamentem, mert itthon már ne bírtam, beletemetkeztem a munkába. Ápold a kis lelkedet...
2011. ápr. 8. 09:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok.

Nekem szerdán (tegnap előtt) éjjel ment el 14 hetes babácskám. Volt műszeres befejezés. Fizikai és szellemi (inkább idegi) munka,Tesco pénztár. Ma beszéltem a háziorvosommal,egy két hetet javasolt ahogy pszichésen készen állok,mehetek.

2011. ápr. 8. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!