Nagy lesz a babám sulya ha szedek Gravidát?
Ma a patikában azt mondták inkább ne szedjem mert nagy lessz töle a baba (35 hetes vagyok), de az orvosom javaslatára kezdtem szedni még az elején azota nem mondta hogy ne szedjem akkor mit csináljak?
Tanácstalan vagyok mert az igaz hogy a 33héten 2kg30dkg volt a baba az ultrahang szerinz,de nem mondott rá semmit a doki hogy nagy lenne?!Ti végig szedtetek vitamint a terhesség alatt?

Szia, én is gravidát szedek, és úgy ahogyan a doki mondta, az első 12 hétben napi 1x, a középsö trimeszterben 2naponta, aztán majd 3naponta fogom szedni.
Ha csak zöldséggel és gyümölcsl próbálnád pótólni a vitaminokat, óriási mennyiségeket kellene megenni belölük.
Boldog babavárást.Üdv.
23 hetes kismama
Én szedem a Gravidát terhessgég alatt és mosst szoptatás alatt.... és nekem nem okozott semmmilyen problémát. Nem voltam tőle rosszul, nem is hiztam és a kislányom még így is 2950g született.
Én rossz evő vagyok, ezért is jó volt, h vitamint vittem be így a szervezetembe! Amúgy az Elevittől híztam az elején és átváltottam a Gravidára... attól meg érdekes módon nem híztam semmit! Csak a baba súlyát szedtem fel szinte. Én merem ajánlani bátran. (Nem voltam rosszul sem sőt! Egyszer sem volt hányingerem...)
:) jó babázást mindenkinek!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!