Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy lesz a babám sulya ha...

Nagy lesz a babám sulya ha szedek Gravidát?

Figyelt kérdés

Ma a patikában azt mondták inkább ne szedjem mert nagy lessz töle a baba (35 hetes vagyok), de az orvosom javaslatára kezdtem szedni még az elején azota nem mondta hogy ne szedjem akkor mit csináljak?

Tanácstalan vagyok mert az igaz hogy a 33héten 2kg30dkg volt a baba az ultrahang szerinz,de nem mondott rá semmit a doki hogy nagy lenne?!Ti végig szedtetek vitamint a terhesség alatt?

2008. aug. 8. 17:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
szerintem szedd kell a vitamin neked is és a babának is, most is és a szopi alatt is, én végig szedtema gravidát 4 kilós lett a babám, unakatesóm is végig szedte 3,5 lett a kicsi, nem hiszem h bármi összefüggés lenne , de egy biztos szerintem nem az a lényeg h nagy a baba vagy nem hanem h baja ne legyen, és különben is szerintem inkább mindenki szülne egy 4 kilósat mint egy koraszülött 1 kilósat
2008. aug. 8. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia, én is gravidát szedek, és úgy ahogyan a doki mondta, az első 12 hétben napi 1x, a középsö trimeszterben 2naponta, aztán majd 3naponta fogom szedni.

Ha csak zöldséggel és gyümölcsl próbálnád pótólni a vitaminokat, óriási mennyiségeket kellene megenni belölük.

Boldog babavárást.Üdv.

23 hetes kismama

2008. aug. 8. 22:33
 13/14 anonim válasza:
100%

Én szedem a Gravidát terhessgég alatt és mosst szoptatás alatt.... és nekem nem okozott semmmilyen problémát. Nem voltam tőle rosszul, nem is hiztam és a kislányom még így is 2950g született.

Én rossz evő vagyok, ezért is jó volt, h vitamint vittem be így a szervezetembe! Amúgy az Elevittől híztam az elején és átváltottam a Gravidára... attól meg érdekes módon nem híztam semmit! Csak a baba súlyát szedtem fel szinte. Én merem ajánlani bátran. (Nem voltam rosszul sem sőt! Egyszer sem volt hányingerem...)

:) jó babázást mindenkinek!

2008. aug. 9. 06:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is szedtem végig és 3500g-al született a kisfiam 40+9 napra.Mondjuk én se ettem valami sokat.Nem voltam rosszul tőle.Súlybecslésre meg szerintem nem szabad adni.
2008. aug. 9. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!