Más is ennyire retteg a vetéléstől?
Abból nem érzel semmit, hogy a magzat "halottan van ott" bent. :(
Nekem a 8. héten vették észre hogy nem él a baba, és a 10. hét után vették el, műszeres befejezés volt. Két hétig azzal a tudattal éltem (és jártam dolgozni) hogy ott van a kis élettelen babám a hasamban. Iszonyatosan rossz érzés.
De mikor újra terhes lettem, nem rettegtem a vetéléstől. Nem is volt semmi baj. :)
Igen tudom hogy annak sajnos nem igazán van jele :(
Ezért is szeretnék nagyonsűrűn ultrahangra menni. nem az rémiszt meg ennyire hogy elvetélhet (persze az is) hanem hogy halottan ott van bennem és nem tudok róla:(
Soha nem fogsz megnyugodni ezentúl, és a babának bármikor lehet baja, nem csak az első 12 hétben.
Ez kőkemény tény és tapasztalat.
8 és 24 hetes vetélés után mondom
En is felek tole. Ugy erzem most van ra az utolso lehetosegem, hogy legyen megegy Babank. Van egy kisfiam es az elso Angyalkank itt hagyott minket. Akarhanyszor megyek wc-re mindig nezem a bugyimat...
Tudomasul vettem, hogyha menni akar akkor menni is fog. Ugyhogy most vagyok 10 hetes....koncentralok az aprilisra...iszonyu hosszu ez a par het a 12.-g!!! Ahol en elek a 12. heti uh is csak a 15. heten van....vagy amikor eppen van hely a kalendariumban....szoval nekem nem marad mas mint a bugyim bambulasa.
Probalj megnyugodni valahogy beket talalni! Elfogadni es ugy konnyebb lesz!
- bar birom mikor valaki a szaraz tenyeket es a sajat szomoru tapasztalatat ugy vagja a masikhoz, mintha az illeto egy erzeketlen elszaradt fadarab lenne...
10 hetes kismama
Nézd nekem volt vetélésem. Szörnyű volt megtudni, hogy két hete már nem élt... De a következő terhességnél sem voltam hajlandó idegeskedni.
NÉn nem Magyarországon élek. Itt van 3, azaz HÁROM ultrahang, a 12. (ez az első!, mert eddig az orvosok úgy taretják, hogy a természet végzi a dolgát és itt a terhesség a 12. héttől kezdődik), a 20. (ez a genetikai) és a 32. héten. Összesen ennyi. És egyetlen egyszer van vérvétel és vizeletvizsgálat, a végén magzatmonitorozás. Ennyi a terhesgondozás, és ha minden rendben van, akkor semmi mást nem is csinálnak. És ezt is ki lehet ám bírni.
A sok ultrahang nem tesz jót, ingerli a babát. Tudom, hogy téged megnyugtatna, de babák nem szeretik és ha nem indokolt, akkor miért is akarnál ilyen tortúrát? Amúgy meg a heti UH em megnyugtatás, ha ilyen típus vagy, mert mi van, ha mondjuk kedden elmész UH-ra és csütörtökön meg történik valamit, ami csak a jövő keddi UH-én derül ki??? Szóval semmi értelme hetente UH-ra menni. Amikor már elkezd mozogni, akkor már biztos megnyugszol majd egy kicsit, de azt ajénlom,l hogy próbálj meg addig is kevésbé ráparázni, mert a stresszt a babád is érzni, és ugy nem akarsz neki rosszat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!