Vetélés után újra terhesen rettegtetek egy újabb vetéléstől?
Én állandóan attól rettegek, hogy megint elmegy a babánk. Folyton attól félek, hogy véres lesz a wc papír, s most sem sikerül.
Hogy tereltétek el erről a figyelmeteket?
Szintén zenész.... :( Próbálom kikapcsolni az agyam, és nagyon ritkán, csak pillanatokra tudom megélni az örömöt, hogy babát várok. Ha elkezdek örömöt érezni, pár másodperc múlva "letiltom" az érzést, mert "mi van ha?"... :-/ Elöször 7+3 -al voltam dokinál, s 1 hónap múlva kellett volna mennem . De nem bírtam, most pénteken 9+3-an elmentem megint, mondtam, neki ne haragudjon, de muszáj tudnom, hogy rendben van-e. Egy kicsit megnyugodta, mert 30,4mm, s múltkor a 11 héten vették észre, hogy elhalt, s akkor már össze vol sve 14 mm-re. Tehát 3 cm-es babáról még nem volt ultrahang a kezemben. De alig aludtam csütörtök éjjel, egyfolytában az a rémálom jött, ahogyan a doki közli, hogy "semmi sincs rendben"... :-/ Szóval rohadt nehéz. Őszintén szólva, elbújnék 9 hónapra, s ha megszületett akkor közölném csak mindenkivel.. Úgyhogy ha a 12.heti rendben lesz, akkor sem fogom világgá kürtölni. Mert egyszerűen bennt van az agyamban egy "fék". Próbálok pozitívan hozzáállni persze, de pl az első 2 hét ben amikor megtudtam szabályosan egyfolytában dolgozott bennem az ideg. (De ha meg megjöt volna, azért lettem volna tiszta ideg, hogy lehet valamit elcsesztek a missed műtétnél, és nem is lehetek többé terhes..) Szóval cifra egy állapot.. :-/
AZért már többet vagyok nyugodt, mint ideges, inkább nem is gondolok rá. Majd a következő UH után elkezdek hinni benne , hogy ő már jön.
köszi a hozzászólásokat.
én próbálok a pozitívra gondolni, mert tudom, hogy sok múlik ezen is, de állandóan bennem van a félelem.
Igen. Több vetélésem is volt, így mindkét kihordott terhességemet végigrettegtem. Úgy éreztem, hogy nekem nem adatott meg a boldog babavárás öröme, illetve 10 hétig igen, addig tartott az első terhességem. Azért onnan kezdve, hogy megmozdult, már jobb volt, mert tudtam, hogy rendben van. Addig én is minden pisilésnél félve néztem a WC papírt, féltem a vizsgálatok előtt.
Ma már van két gyermekem, problémamentes volt mindkét terhességem és teljesen elhalványultak ezek a dolgok, még a gyász is.
Tanácsot sajnos nem tudok adni, de drukkolok, hogy minden rendben legyen!
probaljatok mreg tudatosan pozitivan gondolkodni es soha el nem felejteni hogy a TUDAT TEREMT!!!!
egyebkent a homeopatia ilyen szorongasokra is nyujt megoldast, bizonyos alkati szerekkel, talan azt is erdemes kiprobalni!
probaljatok meg nem vegletesen gondolkodni es csak a pozitiv peldakat eszrevenni Magatok korul!
nagyon boldog es problemamentes varandossagot kivanok Nektek, es igen, egy 3 centis kis picike mar egesz eros, bizz benne:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!