Meddig tart a kritikus időszak amíg tartani lehet a vetéléstől? 18. hetes vagyok de még mindig aggódom!
Az igazan kritikus idoszak a 14. hetig tart, akkor veszi at a mehlepeny teljesen a baba taplalasat. Ha akkor minden rendben lezajlik, akkor ,ar nagyon nagy esellyel marad a baba.
Viszont ezutan kezdi fejejezni a kismamakat a genetikai vizsgalat 18-20 hetesen, hogy nincs-e baj, mire megnyugszanak jon a babamozgas miatti idegesseg (miert mozog ma kevesebbet, stb), 24. hettol meg a koraszules miatt szokas felni, a vegen meg az oregedo lepeny miatt, a szules miatt, a tulhordas miatt, utana sincs vege.
Szerintem ez az altalanos menetrend, van, aki alig aggodik, van, aki az oruletbe kergeti magat, de kisebb-nagyobb mertekben szerintem minden anyuka fejeben megfordul nehany ezen dolgok kozul, vagy eppen az osszes.
Az első válaszolóval teljesen egyetértek!
Az egész terhesség aggódás. mert mindig van valami, ami miatt aggódunk! De a szülés után is!!
a 7:26-nak!!
Ebben nincs igazad, saját tapasztalatból TUDOM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!