Lehet,hogy 1-2 év múlva már te írod erre az oldalra vígasztalásul valakinek,hogy te is így jártál,de már ott gügyög melletted a pici:) soha nem szabad feladni!
Én is túl vagyok egy missed ab-on és várom,hogy újra próbálkozhassak.Remélem egy percig nem fog eszembe jutni,hogy mi volt azelőtt az előző babával.
Most csak örülj a terhességednek és vigyázz magatokra!
2013. jan. 6. 12:32
12/16 anonim válasza:
Ez egy szomoru tema..Nekem is volt 2 vetelesem mar.Az elso az 6 hetesen verzessel,es ott keson is jelzett a teszt hogy pozitiv es nem erosodott,ra 2 evre pozitiv teszt utan par napra elment ujra.Es most az utobbi utan 3 honappal spontan PCOS mellett ragorcsoles nelkul bekoltozott ujra valaki,es o most teljesen egeszsegesen fejlodik.:) 6 hetesen eszre vettem egyik nap egy csepp vert a wc papiron(igen,en is figyelem veszettul...) es teljes letargiaba estunk ferjemmel..Rohantunk be a korhazba,es ott kiderult hogy kutya baja nincs es valoszinuleg egy er pattant meg,mert mar a szive is dobogott!:) Azota lattam ujra es szepen fejlodik!2 het mulva ismet megyek ultrahangra,hogy megnezzek hogy minden okes e..Aztan megint 2 het mulva..:) Igy egy kicsit konnyebb h lathatom idokozonkent.Az elejen amugy en sem mertem orulni,de aztan valami nyugalom szallt meg,es azota orulok neki es vigyazok magamra..A parom is nagyon vigyaz ram.Csak a nagyszuloknek mondtuk el es a dediknek,es mindenki azt mondja hogy csinaljak mindent ugy mint eddig,meg hogy ne pihenjek annyit es h menjek es mozogjak..De mi nem merjuk ezt ugy csinalni mint azok a parok akiknel soha semmi tragikus nem tortent,mi felunk es nem akarjuk hogy akar egy kis seta vagy ilyen dolog miatt legyen valami baj,igy sokat pihenek.A hazimunka nagy reszet is a parom vegzi el(soha nem takaritott eddig..).Es meg most se tudom magamat beleelni teljesen hogy ez milyen jo dolog,mert barmikor tortenhet valami..De probalok pozitivan hozzaallni a dologhoz.
2013. jan. 6. 13:13
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Remélem, hogy az első uh után pozitív tapasztalataimról írhatok :)
Igyekszem csak is a jóra gondolni, de nagyon nehéz. Mindig jön egy negatív gondolat, amely felülkerekedik a jón. Pedig erre a "terhes vagyok" érzésre vágytam több, mint 2 éve, s most meg nem tudok felhőtlenül örülni a 4 hónappal ezelőtti vetélés miatt.
2013. jan. 6. 17:16
14/16 anonim válasza:
Nekünk az első próbálkozás, halvány pozitív teszt után 4 hetesen megjött. Ezt, ha jól tudom, kémiai terhességnek hívják, de akkor is elindult bennem valami, ami sajnos valamiért nem tudott megmaradni. :( Persze egyből magamban kerestem a hibát. A következő hónapban nem is próbálkoztunk annyira, de most ebben a hónapban nagyon várom, hogy megint pozitívat tesztelhessek. Olyan jó volt az az érzés, mikor éreztem a tüneteket és tudtam, hogy van bent valaki. Én ezzel vigasztalom magam. Valamiért el kellett mennie. Egy természetgyógyász szerint nem tartozott hozzá lélek. Viszont ezek után azt már tudom, hogy meg tudok termékenyülni, van peteérésem, és a petevezetékem is átjárható.. szóval talán még nem volt felkészülve a méhem. De most ezután biztos, hogy készen áll már. Mert én is! Aggódni fogok, az biztos, de hinni kell, hogy sikerülhet, mert mért pont nekem ne sikerülne! Higyjetek magatokban, hogy azért lettetek ti is nők, hogy anyák lehessetek!
2013. jan. 8. 09:16
15/16 anonim válasza:
Kedves kérdező! Látom elég régen írtál de én mégis úgy érzem írnom kell én 2012 októberében 7 héten vetéltem el missed ab lett nem volt szívhangja, most ismét terhes vagyok 10 hetes hétfőn 11 hetes és nagyon aggódom de bízom benne. Igaz sokat pihenek de mégis féltem hiszen van egy 97mm*55mm es cisztám és 12 hét után megműtik ha nem szívódik fel , szóval én bízom benne csak a félsz bennem van és sajnos a ciszta rég ott van nem hiszem hogy épp most szívódna fel...... Mi történt azóta veled? Kíváncsi lennek köszönöm minden jót
2013. dec. 7. 20:14
16/16 A kérdező kommentje:
jól vagyok. a babánk nem ment el, már kint alszik az erkélyen. 3 hónapos kislány :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!