Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van okom félni a vetéléstől?

Van okom félni a vetéléstől?

Figyelt kérdés
Anyukámnak több magzata is volt akik elhaltak, csak én maradtam meg! Most 20 hetes terhes vagyok, rettentően félek! Próbálok nagyon vigyázni magunkra, mit tehetenék még?!
2012. máj. 22. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt,hogy ilyesmiken ne agyalj,és persze ne idegeskedj.:)

Boldog babavárást.:)

16hkm

2012. máj. 22. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy anyukádnak volt vetélése szerintem rád nézve nem jelent semmi az ilyen nem örökletes.

Amit tehetsz, hogy nem agyalsz ezen és örülsz a babának, gondolkodj úgy hogy minden renben lesz:-) Ha az eredményeid is jók akkor meg fölösleges idegeskedned ha eddig nem volt baj ezután már nem is valószínű hogy lesz.

Nyugodj meg, ne gondolj rosszra és élvezd a babavárás minden pillanatát:-)

19+4hkm

2012. máj. 22. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell, és ne izgulj. Nagyon sok "terhesség" vetéléssel végződik és észre sem veszi a nő, mert egy normál v. erősebb menzesz -nek felel meg.Mondjuk ez a korai állapot. És bár sajnos van olyan, h későbbi szakaszban is van vetélés, de azért az esetek nagy többségében minél nagyobb egy magzat, annál kisebb az esélye, h "elmegy".
2012. máj. 22. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Próbálj meg megnyugodni, ez a legtöbb amit tehetsz! Ha a normálisnál többet és jobban stresszelsz azzal ártasz a legtöbbet.

Ezen kívül táplálkozz egészségesen, ha az orvos máshogy nem rendelte akkor sétálj nagyokat, kapcsolódj ki, járj moziba, színházba (egy darabig nem biztos, hogy lesz lehetőséged rá)

A mai orvostudomány már sokkal fejlettebb mint régen volt és bár bármikor történhetnek bajok azért a legtöbb bajt előre ki tudják küszöbölni és időben fel tudják ismern.

Anyukád, hogy miért vetélt el olyan sokszor lehet tudni? A babákkal volt gond vagy a terhességet nem tudta kihordani? Hányadik héten történt?

A 20. hétig már megvolt a nagy genetikai ultrahang, ha ott minden rendben volt akkor kicsi a valószínűsége, hogy a babával lesz bármi, te pedig ne izgulj!

Boldog további babavárást!

2012. máj. 22. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Én anyám volt olyan kedves, hogy első terhességem alatt mesélte el, hogy előttem 7!x vetélt el.

Képzelheted, úgy bevoltam sz...arva mindvégig, hogy csak na.

Azóta két gyermekem született, időre.

Ne hagyd, hogy rossz gondolatok szálljanak meg.

2012. máj. 22. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Anyukámnak volt egy 7. hónapra született lánya, aki meghalt és volt egy ikerpár fia, akik talán 5-6 hónapra születtek és meghaltak. Nem mondom, hogy nem volt ez bennem, amikor terhes voltam, de azt tudtam, hogy anyukámnak fertőzések voltak a háttérben, ezért próbáltam inkább pozitívan felfogni a dolgokat. 4 éves és egészséges kislányom van. :)
2012. máj. 22. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!