Van okom félni a vetéléstől?
Azt,hogy ilyesmiken ne agyalj,és persze ne idegeskedj.:)
Boldog babavárást.:)
16hkm
Az, hogy anyukádnak volt vetélése szerintem rád nézve nem jelent semmi az ilyen nem örökletes.
Amit tehetsz, hogy nem agyalsz ezen és örülsz a babának, gondolkodj úgy hogy minden renben lesz:-) Ha az eredményeid is jók akkor meg fölösleges idegeskedned ha eddig nem volt baj ezután már nem is valószínű hogy lesz.
Nyugodj meg, ne gondolj rosszra és élvezd a babavárás minden pillanatát:-)
19+4hkm
Próbálj meg megnyugodni, ez a legtöbb amit tehetsz! Ha a normálisnál többet és jobban stresszelsz azzal ártasz a legtöbbet.
Ezen kívül táplálkozz egészségesen, ha az orvos máshogy nem rendelte akkor sétálj nagyokat, kapcsolódj ki, járj moziba, színházba (egy darabig nem biztos, hogy lesz lehetőséged rá)
A mai orvostudomány már sokkal fejlettebb mint régen volt és bár bármikor történhetnek bajok azért a legtöbb bajt előre ki tudják küszöbölni és időben fel tudják ismern.
Anyukád, hogy miért vetélt el olyan sokszor lehet tudni? A babákkal volt gond vagy a terhességet nem tudta kihordani? Hányadik héten történt?
A 20. hétig már megvolt a nagy genetikai ultrahang, ha ott minden rendben volt akkor kicsi a valószínűsége, hogy a babával lesz bármi, te pedig ne izgulj!
Boldog további babavárást!
Én anyám volt olyan kedves, hogy első terhességem alatt mesélte el, hogy előttem 7!x vetélt el.
Képzelheted, úgy bevoltam sz...arva mindvégig, hogy csak na.
Azóta két gyermekem született, időre.
Ne hagyd, hogy rossz gondolatok szálljanak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!