Annyi szörnyűséget olvasni. Ha 13. hétig minden oké, akkor már nem kell félni? 3. baba, de eddig nem féltem így. Nem hal el, meg ilyenek? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 16:56
1/17 anonim válasza:
Szia, nekem is a harmadik lesz, 8 hetes vagyok. Én is nagyon aggódok, az első kettővel egyáltalán nem paráztam.
Talán amióta "ide járok:) " és sok rossz dolgot olvasok, azért aggódok annyira, a férjem már le akar tiltani erről az oldalról XD
Nem lesz semmi baj, ne félj! Hány hetes vagy?
2/17 anonim válasza:
Totál egyetértek az Elsővel, nekem az ultrahangon mondták, hogy ők legszívesebben eltiltanák a kismamákat a nettől :))
Én szorítok, hogy minden rendben legyen! :)
Boldog, nyugodt babavárást Nektek! :)
3/17 anonim válasza:
Már az elején sem kellene! Baj, bármikor lehet sajnos, de nem erre kell gondolni!
4/17 A kérdező kommentje:
13 hetes vagyok. Az uh rendben volt,meg a véreredmény is. A down szűrés eredményt várom. Nagyon várom,hogy mozogjon,mert akkor tudom él..mások már 3.nál korán érzik.. Én még nem
2012. jan. 26. 17:18
5/17 anonim válasza:
Na,akkor csatlakozom.Szintén 3. baba,ma teszteltem pozitívat.Az előző 2 gyereknél nem volt bennem ilyen para(igaz,nem is gyakoriztam,3 éve jöttem,amikor a kicsi 6 hónapos volt).Sajnos garancia semmire nincs.Azt tudom,mivel én 39 éves vagyok,CVS-re megyek az Istenhegyi-re a Hajdú Krisztinához,mert nem csinálom végig újra az amniot(integrált tesztet csináltattam a 2.-nál,mivel 35 éves múltam,az eredmény 1:120 volt a Down kórra),mivel annyira későn van eredmény.Ám tudjátok:CSAK OPTIMISTÁN!
7/17 anonim válasza:
Én is parás vagyok kicsit most, pedig ha jól meggondolom sokkal jobban vok mint az előzővel és eddig minden ok a babóval. Én most vagyok a 12. hétben de én meg most épp azon aggódom, hogy a vérképem jó legyen. Kb két éve nem csináltattam teljes vérképet és most emiatt aggódom, hogy vajon milyen lehet most! Főleg, hogy hallottam, hogy a kismamáknak gyakran rossz a vérképe. Ez igaz csajok? Kérdező, én már úgy lennék a helyedben, te legalább a redőn meg a vérképen már túl vagy!Nem lesz semmi bajunk senkiinek és kész, így kell felfogni! üdv.
8/17 A kérdező kommentje:
jaj remélem tényleg minden rendben lesz.. Ha végre érezni fogom a mozgását megnyugszom. Jó babavárást nektek!
2012. jan. 26. 18:01
9/17 anonim válasza:
Nekem első baba, én végig parázom a terhességet, eddig az volt el ne menjen, egészséges legyen, most azon parázok meg ne törjön a köldökzsinór. Én már úgy estem teherbe, hogy ide jártam, valószínű azért vagyok ilyen parás, pedig idáig mindig minden rendben volt és mégis... 23hkm.
10/17 anonim válasza:
Szia. Én is a harmadikat várom és én is nagyon parázok. Ma voltam a 12 hetes uh-n,él,minden rendben vele.Kicsit megnyugodtam. A vérvétel megvolt,eredmény még odébb van. Sokkal jobban aggódom most én is,mint az előzőknél. ÁÁÁhhh!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!