Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Annyi szörnyűséget olvasni....

Annyi szörnyűséget olvasni. Ha 13. hétig minden oké, akkor már nem kell félni? 3. baba, de eddig nem féltem így. Nem hal el, meg ilyenek? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 16:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok, kedves 5-ös válaszoló, mi az a cvs vagy mi?

Én amniora megyek márciusban, én ennek hiszek, a vérvételnek nem annyira. 37 éves vagyok.

2012. jan. 27. 07:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Az 5. vagyok.A CVS(chorionboholy-biopszia) az amniocentézis "ksitestvére".Annyi a különbség,hogy ezt már a 12. héten meg lehet csináltatni,és 2 hét múlva eredmény van.Nem mindegy,hogy gond esetén meg kell szülnöd(sajnos a barátnőm a múlt héten ment ezen keresztül,36 éves,2. baba,amnion volt,kiderült Downos a baba,22 hetes volt),vagy abortuszon kell keresztül menned.Én sem bízom a vérvizsgálatokban,mivel azok csak kockázatbecslések.A CVS-t is úgy végzik,mint az amniot(illetve 2 módja van,vagy hüvelyen vagy hasfalon keresztül veszik a mintát.)
2012. jan. 27. 13:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Értem. Itt Győrben sajna nem lehet választani,csak amnio-t ajánlottak fel. És ha megkérdezhetem, a barátnőd megszülte? nagyon sajnálom!
2012. jan. 27. 14:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen,megszülte.Szerencsére elég erős(lelkileg),ráadásul van már egy gyerkőce.Azt mondta,amint lehet nekifognak az újabb babaprojektnek.Remélem Nálad és nálam is minden rendben lesz!
2012. jan. 27. 16:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, remélem, mindannyiunknak drukkolok!
2012. jan. 27. 17:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Na azóta mik a fejlemények?

Milyenek lettek az eredmények?

2012. márc. 15. 06:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia.Az 5. válaszoló vagyok.Hétfőre van időpontom a CVS-re(kedden leszek 12 hetes),és 3-4 nap múlva hívnak az eredménnyel.Túl vagyok(9 hetes voltam) egy alsó légúti betegségen(az óvodásom hozta haza)kellett antibiotikum(természetesen olyat kaptam,ami a várandósság alatt,és az első trimeszterben is szedhető),de már minden rendben.Múlt héten voltam UH-on,a kicsi már 3.5 centi volt,és megállás nélkül mozgott keze lába.
2012. márc. 15. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!