Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is retteg attól, hogy...

Más is retteg attól, hogy valami baja lesz a babájának? 31 hetes vagyok.

Figyelt kérdés

Mostanság rámjött,hogy nagyon félek ettől. Pedig betartom a higéniás szabályokat, baba elött is mániákus kézmosó voltam, viszont sok állatot simogatok, kutyákat macskákat, mert önkéntes vagyok egy menhelyen. Illetve mostmár csak heti 1szer járok. Toxoplazmózis tesztet már 8 hetesen megcsináltattam. Nem konkrétan attól félek, hogy tőlük elkapok valamit, hanem pl a buszon, vagyhogy nem nézték meg alaposan az ultrahangon a babát, most hogy bejött a hűvösebb idő, mindenki tüsszög és köhög, stb.

Hogyan állítsam át az agyam arra,hogy minden oké? Nektek hogyan sikerült?

2012. okt. 11. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sztem az a baj, hogy túl reagálod ezeket a dolgokat. Kell figyelni a higiéniára ez tény,de ha el is kapsz egy megfázást sem hiszem, hogy komolyabb bajt okozna. Egyszerűen ne kattogj ezen. Tudod, felesleges azt vakarni ami még nem viszket. :)

33 hkm

2012. okt. 11. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Természetes hogy van bennünk egy félsz. Amíg nem csak ezek a negatív gondolatok uralják a napjaidat, szerintem kár izgulnod. Én 15 hetes vagyok, eddig háromszor voltam beteg :( kétszer lázzal. Én is nagyon "félek", nehogy a babának valami baja legyen emiatt. Eddig szerencsére minden vizsgálat jó eredménnyel végződött, de ettől függetlenül ott van bennem ez a rossz érzés.

Amikor ilyenekre gondolsz, hessegesd el magadtól ezeket a gondolatokat, és gondolj arra milyen lesz végre együtt lenni a babáddal, haza vinni őt, befektetni az kiságyába, vagy ahol aludni fog, stb.

2012. okt. 11. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne izgulj! Ez szerintem mindenkivel előfordul, de tényleg csak a jóra gondolj. Nekem is ha eszembe jut valami hülyeség egyből elhessegetem, és helyette a szépre gondolok. Minden rendben lesz. Boldog babázást!!! :) 16hkm
2012. okt. 11. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást. Ez cska egy pár napja jött ki rajtam, eddig a szüléstől rettegtem a legjobban. Mostmeg már azt mondom, hogy legyek már túl rajta és lássam hogy a babám ép és egészséges!
2012. okt. 11. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!