Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik 18 hét körül, ki mit...

Kismamik 18 hét körül, ki mit vett már meg a babájának, vagy miket kapott már?

Figyelt kérdés
Én nem tudtam ellen állni 2 újszülött harisnyának,annyira aprók voltak :) ,de még nem vásároltam semmit,viszont már kaptam pár kinőtt kisruhát ismerősöktől! Most van egy babakocsi ami nagyon tetszene,ha sikerül megegyeznünk akkor elhozom,olyan jó árban van,újonnan 170e,ez csak 50e,teljesen új állapotban nem szeretném kihagyni lehet,hogy korai de pont ezt a fajtát szeretném,tudom,ha elszalasztom akkor bánni fogom! Szúrkoljatok,hogy sikerüljön és az enyém lehessen! :)
2012. szept. 20. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a 14. héten vettem meg anno a babakocsit, pont olyan okokból, mint amit te is írtál. Csak a babona miatt nem hagynám ki, de ez én voltam. Nem vagyok babonás ámde annál csóróbb, hogy mindent a végén vegyek meg, még akkor is, ha esetleg spórolnék rá...mert ha van egy akció az nem biztos, hogy 3 hónap múlva is meglesz.
2012. szept. 20. 13:49
 2/6 A kérdező kommentje:
De jó,hogy más is így gondolja,sajna az sem menne hogy minden hónapban letegyek egy kicsit rá,mert úgy is hozzányúlnék,aztán meg pisloghatnék a végén,hogy most miből szerezzek be mindent!?
2012. szept. 20. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem egész pontosan, de valahogy a 20. hét környékén vettük meg a babakocsit. Az is le volt akciózva, egy nagyon jó kis babakocsi volt 59 ezerről 28-ra leárazva. Én is féltem, hogy ilyen jó vétel már nem lenne a szülésig. (Nem is volt)
2012. szept. 20. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:

30.hét után,addig semmit nem vettem és attól sem fogadtam el aki ajándékozni akart,mondtam,majd ideadja ha itt a picur.

Többször bevéreztem,nem akartam mégjobban fájditani a szivem arra az eshetőségre ha bekövetkezik a legrosszabb.Szerencsére nem lett baj,megvenni siidőben megvettünk mindent.

2012. szept. 20. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:

már én is elcsábultam, ráadásul akkor még nem tudtuk, hogy leányzó... és vettem egy kék mintás kis bady-t.

de mivel február vége március eleje körül érkezik a Pöttöm, így ráadom itthon.

amúgy úgy másfél évvel ezelőtt találtam egy csajos kis ruhát, amit megkaptam ingyen, szóval már régóta megvan az első kis ruha a hercegnőmnek :)

szorítok a babakocsihoz! :)

2012. szept. 20. 14:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,remélem meg lesz! :)
2012. szept. 20. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!